Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με Γιαννάκη»


Η ΚΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση έκανε σαφές ότι ο «Δράκος» δε μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, λόγω του συμβολαίου του με την Ομοσπονδία της Κίνας. 


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Με αφορμή τις εξελίξεις που προέκυψαν μετά από την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου και διαισθανόμενη την αγωνία του κόσμου για το θέμα του προπονητή και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει για τα εξής:

Η επιθυμία για συνεργασία της Διοίκησης με τον άνθρωπο που έγραψε ιστορία στον ΑΡΗ και αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειάς του, ήταν διάχυτη και από την πρώτη στιγμή θέλαμε να μάθουμε τις προθέσεις του για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας.

Από τις επαφές που είχαμε μαζί του, μας γνωστοποίησε ότι εκτιμά αυτό το ενδιαφέρον από την πλευρά του ΑΡΗ, αλλά δεδομένου ότι είναι δεσμευμένος με την Εθνική ομάδα της Κίνας, δεν μπορεί να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση, όσο καλή διάθεση κι αν υπάρχει απέναντι στην ομάδα.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας από τη διάσταση που πήρε το θέμα από τα ΜΜΕ και εμφάνισαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, δεδομένη τη συμφωνία.

Επίσημα και υπεύθυνα, ο κόσμος του ΑΡΗ που αγωνιά, θα ενημερώνεται για οποιαδήποτε εξέλιξη από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ώστε να μην υπάρχουν παραπληροφορήσεις και παρερμηνείες.

Γνωρίζοντας την αγάπη του κ. Γιαννάκη για την ομάδα μας, η Διοίκηση αποφάσισε να συζητήσει μαζί του για το ενδεχόμενο συνεργασίας, ανοίγοντας ένα κεφάλαιο έπειτα από 20 και πλέον χρόνια. Από μόνο του αυτό αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός για τον Σύλλογο. Η επικοινωνία και οι σχέσεις ανάμεσα στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και στην πλευρά του Παναγιώτη Γιαννάκη, δεν οριοθετούνται από την έναρξη οποιουδήποτε συμβολαίου. Αντιθέτως και μόνο το θετικό κλίμα μέσα στο οποίο συζητάμε με τον κ.  Γιαννάκη, αποδεικνύει ότι έγινε ένα μεγάλο βήμα, ώστε να έρθουν κοντά στην ομάδα οι μεγάλες προσωπικότητες που τίμησαν τον ΑΡΗ, μέσα από τις οποίες αναζητάμε την επιστροφή του σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ως προς την εξέλιξη των συζητήσεων, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία, καθώς, κατά κύριο λόγο, ο κ. Γιαννάκης είναι δεσμευμένος με την Εθνική ομάδας της Κίνας μέχρι το 2016, δέσμευση την οποία δεν μπορεί να αθετήσει.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε θα τοποθετηθεί αναλόγως και θα ενημερώσει τον κόσμο του ΑΡΗ υπεύθυνα σε μελλοντικές εξελίξεις. Αυτή η θέση άλλωστε, εκφράζει απολύτως και τον Παναγιώτη Γιαννάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου