Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

«Πυξίδα» η 14η Γενάρη


Κορυφώνονται από σήμερα οι διεργασίες στην ΠΑΕ Αρης, αναφορικά με τη νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. 

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι ειλημμένη, με το θέμα να χειρίζεται αποκλειστικά ο νομικός, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέλαβε τη σκυτάλη από την τριάδα Αργυριάδη, Τσομίδη, Χριστοφορίδη.

Στόχος του κ. Παπαδόπουλου, είναι ο σχετικός φάκελος της νέας αίτησης να έχει κατατεθεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, προκειμένου η ΠΑΕ να έχει στα χέρια της την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών, «όπλο» με το οποίο θα «πολεμήσει» τους πιστωτές, πρώην ποδοσφαιριστές της, που στις 14 του μηνός θα επιδιώξουν την επιβολή ποινών στον Αρη (αφαίρεση βαθμών, μη ορισμό του επόμενου αγώνα στο πρωτάθλημα κ.ο.κ), μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Με την προσωρινή διαταγή οι παραπάνω κίνδυνοι θα εκλείψουν για τουλάχιστον 6 μήνες, εώς ότου, δηλαδή εκδικαστεί η υπόθεση υπαγωγής, προσφέροντας στην κιτρινόμαυρη ομάδα χρόνο και περιθώριο, όντας απαλλαγμένη από άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις, να παλέψει την παραμονή της στην κατηγορία. Διότι, χωρίς παρουσία και τη νέα χρονιά στη Superleague, η υπαγωγή στο άρθρο 99 δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα.     

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου