Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Πρόβλημα ενδεκάδας


Η μη έκδοση δελτίων στους νεομεταγραφέντες ποδοσφαιριστές (λόγω έλλειψης φορολογικής ενημερότητας), δημιουργεί πρόβλημα κατάρτισης της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Αρης, τη Δευτέρα το βράδυ, κόντρα στην Καλλονή.


Ο Σούλης Παπαδόπουλος, σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει δύο απ΄ αυτούς στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, ωστόσο, τώρα πια, καλείται να προετοιμάσει και εναλλακτική ενδεκάδα, σε περίπτωση που δεν έχει τους «καινούριους» στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα ο βραχύσωμος τεχνικός, προόριζε τον Βαλεντίνο Βλάχο για δεξί μπακ (αντί του Καραγκούνη) και τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη για το κέντρο της άμυνας, αλλάζοντας τα 2/4 αυτής. Μάλιστα, εξαιτίας της κακής ψυχολογικής κατάστασης του Διούδη, ίσως επέλεγε και τον Γουναρίδη, όμως ολ΄ αυτά παραπέμπονται στις καλένδες.

Εκτός κι αν τρέξουν τόσο γρήγορα οι σχετικές διαδικασίες, ώστε η ΠΑΕ Αρης να αποκτήσει τη Δευτέρα προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών (από την αίτηση υπαγωγής στο 99), προκειμένου εν ριπή οφθαλμού το χαρτί να διαβιβαστεί στην εφορία, αυτή να εκδώσει φορολογική ενημερότητα και αμέσως η ΕΠΟ, λίγες ώρες πριν το ματς, εκδώσει με τη σειρά της τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Αγώνας ανωμάλου δρόμου...

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου