Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Super 3 εναντίον όλων χωρίς αυτοκριτική


Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων Άρη "Σούπερ 3" με τίτλο: «Περί λήθης». Σε αυτήν αναφέρεται μεταξύ άλλων στον πρόεδρο Σκόρδα, στους "αρειανάρες" των ραδιοφώνων και του facebook, καθώς και στα "δημοσιογραφάκια της πλάκας". Η ανακοίνωση:


"Είσαι πολύ τυχερός που βάζουμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας παραπάνω από το μίσος μας για τα εγκλήματα που έκανες στην καψούρα μας.

Στην ελληνική μυθολογία, η Λήθη ήταν θυγατέρα της Έριδας και προσωποποίηση της λήθης, δηλαδή της λησμονιάς και της αγνωμοσύνης. Επειδή πολλοί συνοπαδοί μας , δημοσιογραφάκια της πλάκας και παραγοντίσκοι-καρτούν αναρωτιούνται για τις θέσεις του συνδέσμου και μερικοί έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να μιλάνε ακόμη και για αδράνεια, καλούμαστε να επαναλάβουμε την ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ για τα του συλλόγου μια τελευταία φορά.

Όλοι όσοι διοίκησαν το διάστημα 2004-2012 και συμμετείχαν στο τεράστιο αυτό φαγοπότι που στήθηκε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τον οικονομικό και αγωνιστικό μαρασμό της αγαπημένης μας ομάδας. Δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ πως ένας εξ΄αυτών που εγκλημάτισε αποδεδειγμένα εις βάρος της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, ήταν και ο Χαράλαμπος Σκόρδας τωρινός πρόεδρος , με αδιαφανείς διαδικασίες, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και πρωταρχικό πιόνι της παρέας που ρήμαξε τον ΑΡΗ. Τα όποια πορίσματα αποκαλυφθούν ή αποκαλύφθηκαν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να απαλλάξουν ΚΑΝΕΝΑ τους για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που διέπραξαν εις βάρος της ομάδας.

Δυστυχώς, η έλλειψη ενός ανθρώπου που θα οδηγήσει τον ΑΡΗ σε ήρεμα και απάνεμα νερά δίνει κατά καιρούς σε πολλούς από το περίφημο παρεάκι το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν σε αυτό το σαθρό οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπως έδωσε το δικαίωμα και στον απίθανο εξ” Αμερικής να «τρυπώσει» ξανά στο σύλλογο.

Ο αγωνιστικός κατήφορος ωστόσο της αγαπημένης μας ομάδας δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια… Και αυτό «Αρειανάρες» των ραδιοφώνων και του facebook δεν λέγεται αδράνεια. Το μόνο εύκολο για εμάς θα ήταν να κάνουμε ένα…φου και να ξεκουμπιστεί ο «πάνσοφος» οδοντίατρος και οι μπατίρηδες που τον ακολουθούν. Το ζήτημα είναι ότι όσοι έμειναν να απαρτίζουν την ομάδα ποδοσφαίρου νιώθουν αυτήν την στιγμή απροστάτευτοι και μόνοι και οποιαδήποτε νέα τρικυμία είναι ικανή να οδηγήσει το καράβι μια και καλή στα βράχια.

Γι” αυτό λοιπόν ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ μας έχει απομείνει, μπαίνουμε στα λεωφορεία, σφίγγουμε δυνατά την γροθιά και πάμε να βροντοφωνάξουμε για το ομορφότερο πράγμα της ζωής μας. Όσο για αυτούς που ρωτάνε συνεχώς το τι κάνει ο σύνδεσμος… ας ανοίξουν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες την Δευτέρα και κάθε φορά που παίζει η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και θα καταλάβουν. Γιατί τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα.

ΥΓ1: Υποψήφιοι δήμαρχοι το νου σας, ο ΑΡΗΣ κλείνει 100 χρόνια.

ΥΓ2: Όποιος διατυμπανίζει ότι.. δεν είναι ρουφιάνος και μιλάει για 1.200 φωτογραφίες μας βάζει σε υποψίες… το νου σου..

ΥΓ3 : Όσοι γιουχάρουν… επιλεκτικά ( από απόσταση ασφαλείας πάντα) συνθήματα κατά των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΗ , ας πάνε στον καθρέφτη και ας ρίξουν 5 τεράστιες μούντζες , όσα και τα χρέη της ΠΑΕ.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ

25 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3"

Όπως φαίνεται ο Super 3 που στήριξε ΟΛΕΣ τις διοικήσεις από το 2004 έως και αυτή του Δημήτρη Ηλιάδη δεν έχει καμία ευθύνη για την κατάντια του συλλόγου. Καμία αυτοκριτική από τον σύνδεσμο, λοιπόν...

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΠΟΜΠΗ SUPER3 ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ SUPERARIS ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ανακοίνωση κρίνω. Μη διαβάζεις με το πουλάκι σου... Σε κάθε ανακοίνωση πρέπει να γίνεται αυτοκριτική εφόσον γίνεται και κριτική... Αν ημουν κομπλεξικός προφανώς δε θα ανέβαζα το σχόλιό σου. Καλησπέρα

      Διαγραφή