Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Αισθάνομαι Αρειανός, ευχαριστώ τον κόσμο»


Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ αποτελούν παρελθόν για τον Άρη και αποχαιρετούν τον κόσμο του δίνοντας αποκλειστική συνέντευξη στο novasports.gr.

Ο Μιλίνκοβιτς, φεύγει με την πεποίθηση πως η δουλειά που έγινε δεν φάνηκε, εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων, αποθεώνει τον Super 3 για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του, ευχαριστεί την οικογένεια Στεφανίδη και μαζί με τον Λόντσαρ, δηλώνει Αρειανός!

-Αδοξο τέλος; 
«Ηταν τιμή μου που δούλεψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης! Εχει έναν φοβερό κόσμο που ποτέ δεν τον εγκαταλείπει. Ηξερα σε τι συνθήκες ερχόμουν και γι αυτό δούλεψα πάρα πολύ, έδωσα τον εαυτό μου για κάτι να πετύχουμε κάτι καλό. Δυστυχώς, έγινε αυτό που έγινε, καθώς που η δουλειά που κάναμε δεν φάνηκε μέσω των αποτελεσμάτων». 

-Ο λόγος που φεύγετε έχει να κάνει με την αλλαγή της διοίκησης; 
«Είναι γεγονός ότι αν φύγει μία διοίκηση και έρθει κάποια άλλη φέρνει δικό της προπονητή και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε και ζούμε στο ποδόσφαιρο». 

-Θεωρείτε πως ο κ. Σκόρδας είχε πάρει την απόφασή του, αναφορικά με το πρόσωπό σας; 
« Δεν γνωρίζω τον κύριο τόσο καλά και δεν θέλω να σχολιάσω».

-Τι κρατάτε από τον Αρη; 
«Σε μένα θα μείνει η υποστήριξη από τον Αρειανό κόσμο, αυτό που έζησα στην οικογένεια του Αρη αυτούς τους τέσσερις μήνες. Οπου βρέθηκα, όλοι με υποστήριξαν, ακόμη και παλιοί παράγοντες, όπως ο κ. Αρης Στεφανίδης ο οποίος ήταν πάντα μαζί μας και στις ήττες και στις νίκες». 

-Αφήνετε κάτι στη μέση;
«Είχαμε δυσκολίες και αυτό πάνω-κάτω το ξέρουν όλοι, αλλά έχοντας σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Αρης, δεν είναι σωστό να σχολιάσω αυτά που σκέφτομαι. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, την οικογένεια Στεφανίδη, περισσότερο απ΄ όλους τον Super 3 που είναι ο πιο δυνατός και καλύτερος σύνδεσμος του Αρη! Καλή επιτυχία, μέσα απ΄ την καρδιά μου και στους παίκτες, αλλά και στην καινούρια τεχνική ηγεσία. Να πετύχουν στο έργο τους και να σώσουν το σωματείο». 

-Μπορεί να σωθεί ο Αρης;
«Δεν θα σχολιάσω αυτό το ερώτημα, παρά μόνο να πω πως θέλω  μ΄ όλη μου την καρδιά να μείνει ο Αρης στη Superleague». 

-Γυρνώντας στη Σερβία θα δηλώνετε και λίγο Αρης; 
«Ο Αρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Μπορώ να πω μάλιστα πως έγινα Αρειανός! Και στο λαό του Αρη δεν μπορείς να πεις ψέματα, διότι βλέπουν ποιος δίνει τα πάντα και ποιος όχι. Ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια».

Με το δημοσιογράφο της ΝΟVA Παναγιώτη Στεφάνου
Λόντσαρ: «Τον Αρη τον πονάω αλλιώς»

-Ζόραν, είχες όνειρα επιστρέφοντας στον Αρη, μετά από χρόνια, τα οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκαν.. 
«Δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν. Ισως, αυτά τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα, αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο και δυστυχώς τελειώσαμε έτσι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύω να είμαι Αρειανός». 

-Εγινε κάτι λάθος; 
«Θα κάνω την ανάλυση για να δω τι πήγε λάθος και αυτό είναι κάτι που σίγουρα στο μέλλον θα με βοηθήσει. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είχα κακή πρόθεση. Ότι έκανα, το έκανα με όλη μου την καρδιά, διότι εγώ τον Αρη τον πονάω αλλιώς». 

-Πάντως το όνειρο του να παίξεις και αργότερα να προπονήσεις τον Αρη, πραγματοποιήθηκε.
«Ετσι είναι, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό θα κρατήσει μόνο τέσσερις μήνες. Εφερα έναν άνθρωπο (σ.σ Μιλίνκοβιτς) ο οποίος είμαι σίγουρος πως μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όνομα στη Σερβία. Ημουν σίγουρος πως αν σταθεροποιούνταν φέτος η ομάδα, του χρόνου θα έκανε ψηλότερο βήμα. Και στον τρίτο χρόνο θα βγαίναμε Ευρώπη και γιατί όχι Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν το σχέδιό μου».

-Δώσε τον επίλογο.. 
«Καταρχήν, κανένα παράπονο για κανέναν! Οσο κι αν μαλώνουμε στον Αρη, δεν παύει να είμαστε Αρειανοί. Απλά εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό με τις φασαρίες, γιατί η ομάδα θέλει υποστήριξη. Εγώ πάντα θα είμαι στο πλευρό του Αρη και ποτέ δεν θα πάψω να ενδιαφέρομαι γι αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας υποστήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν μας υποστήριξαν, διότι ίσως μας δείξανε κάποιο δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου