Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αναγκαστική άδεια σε Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ και Ραντάκοβιτς


Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα είχαν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο βοηθός του Ζόραν Λόντσαρ και ο γυμναστής της ομάδας Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς. 


Σε αυτήν δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί κοινή συνισταμένη για τη λύση της συνεργασίας τους. Έτσι αποφασίστηκε να τους δοθεί αναγκαστική άδεια ως τα Χριστούγεννα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τους Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ, αποφασίστηκε να δοθεί άδεια μέχρι τις 25 του μήνα τόσο στον Σέρβο προπονητή όσο και στον άμεσο συνεργάτη του, καθώς και στον γυμναστή Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να έχουν νέα συνάντηση εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους."

Αποχωρεί και ο Έλσνερ;

Τον δρόμο του Ουντότζι και του Ιμπέχ ακολουθεί ο Ροκ Έλσνερ! Σύμφωνα με πληροφορίες του pressaris, ο Σλοβένος μεσοαμυντικός μαζεύει τα πράγματα του και αποχωρεί από τον Άρη, με τις πιθανότητες να δείχνουν ότι δεν θα είναι καν στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Έλσνερ έχει λαμβάνειν αρκετά χρήματα από τους κίτρινους, είχε μια συζήτηση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας την υπόσχεση του τότε πρόεδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα μέχρι τις γιορτές.

Η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη και το γεγονός ότι δεν έχει τακτοποιηθεί το οικονομικό κομμάτι, οδήγησαν τον Έλσνερ στην απόφαση να ενεργοποιήσει έναν όρο του συμβολαίου του, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον έμενε απλήρωτος για συγκεκριμένο διάστημα θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος!

Ήδη, όπως έχει εκμυστηρευτεί στο φιλικό του περιβάλλον, έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην οικογένεια του!

O Έλσνερ, σύμφωνα με τον τέως τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μούτα, ήταν προσωπική επιλογή του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου