Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Πρόκληση για τον Αρη ο τελικός»


Ο Άρης ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου (22/12) απέναντι στον Πανιώνιο και ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε ότι είναι πρόκληση για την ομάδα του να βρεθεί στον τελικό του θεσμού και να διεκδικήσει το τρόπαιο. 


«Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό αποτελεί κίνητρο, αλλά και για κάποια από τα παιδιά είναι κομμάτι καριέρας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Βαγγέλη Αγγέλου κατά την διάρκεια της Media Day του Άρη, για να συνεχίσει τις δηλώσεις του σχετικά με την πίεση που υπάρχει για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Όταν κάποιος φίλαθλος σε σταματάει στο δρόμο και σου λέει "σε στηρίζω κάνε το καλύτερο για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι" τότε δε νιώθεις καμία πίεση. Είναι ευτυχία να έχουμε τέτοιο κόσμο και θα είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό».

Για τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα ο Αγγέλου είπε: «Το πως αλλάζει το παιχνίδι και ο τρόπος που το θα το αντιμετωπίσουμε το ξέρουμε όλοι. Ο Γκίκας είναι ένα παιδί που περιμέναμε την ωρίμανση του και χωρίς να έχει παίξει μέχρι τώρα σε αυτό το επίπεδο έχει δείξει δυνατότητες. Είναι σημαντική η απουσία του, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό».

Αναφορικά με τον Πανιώνιο σχολίασε: «Ο Πανιώνιος έχει ένα προφίλ που παίζει κάθε άμυνα στα όρια του φάουλ στην άμυνα και με 5-6 τρίπλες στην επίθεση δημιουργεί καταστάσεις Αυτό σε συνδυασμό με τον Κάρτερ, αλλά και τα spot up σουτ τα οποία έχουν βελτιωθεί, καθώς έχει 1,4 πόντους ανά κατοχή. Εμείς εκεί θέλουμε να τον περιορίσουτμε. Το μπάσκετ δεν είναι μαθηματικά».

Για την παρουσία των φιλάθλων είπε: «Στο μυαλό μας πάντα υπάρχει η έδρα και η υποστήριξη του κόσμου. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να κερδίσουμε τον κόσμο με τις εμφανίσεις μας».

Τέλος, για τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας είπε: «Πάντα η καταξίωση έρχεται μέσα από τέτοιες καταστάσεις. Για να λειτουργήσεις με επιτυχία πρέπει να ξέρεις να στέκεσαι σωστά σε τέτοιες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου