Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη»


Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Πρόεδρος των Αρκάδων και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος εκδηλώνει την αγωνία του για τις κρίσιμες ώρες των «κίτρινων» και παράλληλα, δηλώνει πως στηρίζει την προσπάθειά τους στο θέμα της αδειοδότησης. 


«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη» υποστηρίζει μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τρίπολης, σε μία αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα.

Ο Άρης βιώνει τις πιο άσχημες στιγμές της ιστορίας του και υποφέρει από πολλές «αρρώστιες». Τι γνωρίζετε για αυτό το γεγονός;

«Σίγουρα ο Άρης βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές, ιδιαίτερα με τα διοικητικά θέματα. Εγώ σαν Αναπληρωτής Πρόεδρος της Superleague μαζί με τους συνεργάτες μου, σας διαβεβαιώνω πως προσπαθούμε πολύ, για να βοηθήσουμε τον Άρη με το θέμα της αδειοδότησης. Η Superleague στηρίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να εξυγιανθεί από τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν».

Ο Αστέρας Τρίπολης λοιπόν, όντας μία ομάδα υγιής και με αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα, πως θα αντιμετωπίσει τον Άρη, που βρίσκεται σε κατάστασης έκτακτης ανάγκης, γεμάτος από εικόνες διάλυσης;

«Χωρίς να γνωρίζω εκ βαθέων όλα τα προβλήματα που έχει ο Άρης, πιστεύω πως το αγωνιστικό κομμάτι είναι τελείως διαφορετικό. Πολλά παιχνίδια είναι ντέρμπι, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας. Στη διάρκεια του παιχνιδιού περιμένω να δω μία δυνατή ομάδα και γι? αυτό εμείς προετοιμαζόμαστε σκληρά. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι ο Αστέρας βλέπει τον Άρη σαν φίλο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Απλά, έχουμε κοινό στόχο τους βαθμούς και τη νίκη. Είχαμε πάντα εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους του Άρη, όπως και με όλες τις ομάδες. Άλλωστε, αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου μας».

Πρόεδρε, εσείς με την πολυετή εμπειρία σας στο χώρο του ποδοσφαίρου, πιστεύετε πως μία ομάδα είναι ικανή τελικά, να επιβιώσει στην Superleague, χωρίς επενδυτή ή κάποιον μεγαλομέτοχο;

«Με τα σημερινά δεδομένα, δεν είναι εφικτό. Μία ομάδα χρειάζεται χρήματα για να ορθοποδήσει. Ζωντανό παράδειγμα και η περίπτωση του Άρη. Θέλω να πιστεύω, ότι οι άνθρωποι που τον ανέλαβαν παλιότερα, το έκαναν από αγάπη. Καλό είναι να βρεθεί επενδυτής, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο με τα τόσα οικονομικά βάρη που άφησαν οι παλιές διοικήσεις. Δεν σας κρύβω την αγωνία μου για την κατάσταση του Άρη».

«Όποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει τον Άρη υγιή»

Ποιες είναι οι σκέψεις σας, για την κατάντια αυτού του ιστορικού συλλόγου, έχοντας μάλιστα πάντα και παντού τους χιλιάδες φίλους του στο πλευρό του;

«Όποιος αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλει τον Άρη υγιή και τον σέβεται. Αλλιώς, είναι κοντόφθαλμος και εχθρός του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Στόχος μας η πεντάδα»

Ποια η εκτίμησή σας για την επόμενη μέρα του συλλόγου;

«Ο κόσμος και η βαριά φανέλα, είναι ικανοί να τον κρατήσουν ζωντανό και να τον βοηθήσουν να επιβιώσει. Θεωρώ πως δεν θα υποβιβαστεί».

Είστε ικανοποιημένος από την πορεία του Αστέρα Τρίπολης, με τεχνικό τον κ. Στάϊκο Βεργέτη, αφού προηγήθηκε η αποχώρηση του κ. Σάκη Τσιώλη; Μέχρι που θέλετε να φτάσετε;

«Πρόκειται για μία σχετικά νέα ομάδα, βαδίζει αρκετά καλά μέχρι τώρα. Ο Στάϊκος Βεργέτης είναι ένα νέο παιδί, τον στηρίζουμε, τον εμπιστευόμαστε και πιστεύω πως θα πετύχει. Σίγουρα, ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα».

Η σχέση σας με τον κ. Τσιώλη πως είναι, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας σας;

«Οι σχέσεις μου με τον κ. Τσιώλη είναι πολύ καλές. Η συνεργασία μας λύθηκε φιλικά. Είναι ο άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στον Αστέρα και χάρης αυτόν γράφτηκαν μεγάλες επιτυχίες στην ιστορία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου