Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

O Λαμπρούκος μπαλαντέρ...


Μπαλαντέρ: τραπουλόχαρτο που χρησιμοποιείται στη θέση οποιοδήποτε άλλου, έχοντας την ικανότητα να τα υποκαθιστά.

Όχι, δε θα προχωρήσουμε σε κριτική ανάλυση της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή το Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει για δεύτερη φορά ως πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ενώ ακόμα ελέγχεται για την πρώτη θητεία του καθώς το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί, ενώ είναι γνωστό ότι έγινε παράγοντας του Άρη με την υποστήριξη του "Super3". Ήταν ένας από τους πρωταίτιους της εποχής του "Super3" και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η λύση δε φαντάζει ενωτική. 

Ο Λάμπρος Σκόρδας είναι ένα ανακυκλώσιμο προϊόν με φανατικούς εχθρούς και φίλους εντός και εκτός Άρη. Πέρυσι, όταν όλα έμοιαζαν χαμένα, "βγήκε μπροστά", ως μπαλαντέρ της διοίκησης Ψηφίδη, κατάφερε το... ακατόρθωτο αλλά το σώμα της ΚΜΑ εμπιστεύτηκε το Δημήτρη Ηλιάδη στις εκλογές του Μαΐου.

O Λάμπρος Σκόρδας αντικατέστησε χθες σαν μπαλαντέρ και τη διοίκηση Δημήτρη Ηλιάδη που απέτυχε με ό,τι καταπιάστηκε (βλέπε ΕΔΩ), δείγμα της ανικανότητας και της ατολμίας όλων των υπόλοιπων παραγόντων του Άρη. Oι στόχοι της νέας διοίκησης πρέπει να είναι οι εξής:
  1. Η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και να ενισχυθεί μεταγραφικά τον Ιανουάριο. Ταυτόχρονα, η ομάδα πρέπει να προστατευθεί από τον εξωτερικό παράγοντα "διαιτησία" που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην έως τώρα πορεία της ομάδας.
  2. Η ΠΑΕ να υπαχθεί είτε με νέα αίτηση είτε μετά από έφεση στο άρθρο 99 και να εξασφαλιστεί προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές της.
  3. Η εύρεση σε συνεργασία με τους δύο μεγαλομετόχους (ΚΜΑ, ΑΣ) ενός χρηματοδότη-επενδυτή που θα κάνει εφικτή την εισροή κεφαλαίων στην ομάδα με την απαραίτητη πίεση στους πολιτικούς παράγοντες της χώρας.
  4. Το πόρισμα πρέπει να δημοσιευτεί καθώς αυτό αποφασίστηκε. Παρενθετικά, πρέπει να σημειώσουμε πως είναι ντροπή κάποιοι πρώην "ελεγκτές" της Λέσχης που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους να αμφισβητούν το πόρισμα ΟΡΚΩΤΩΝ ελεγκτών.
Αν ο Σκόρδας αποτύχει σε έναν από αυτούς τους πλήρως αλληλένδετους στόχους, τελικά θα αποτύχει συνολικά και θα μείνει στην ιστορία ως ένας γραφικός παράγοντας-καμικάζι, ένας... "Αλέφαντος" των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι αυτό είναι καιρός, ως ωριμότερος πλέον, να αφήσει τους εγωισμούς στην άκρη.

Η κύρια συνέπεια όμως (αυτή που μας ενδιαφέρει) θα είναι για τον Άρη: Αν κι ο Σκόρδας αποτύχει ο Άρης θα διαλυθεί οριστικά.

Οι ανιδιοτελείς φίλαθλοι του Άρη θα στηρίξουμε και αυτή την επιλογή. Σε κάθε ενέργεια όμως που θα αποκλίνει από αυτούς τους στόχους ο Λάμπρος Σκόρδας θα την "ακούει στερεοφωνικά"...

YΓ. Μεγάλη πίκρα βγάζουν από το πρωί oι "αντικειμενικοί" ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης... Ραδιοφωνικοί παραγωγοί που "θέλουν το καλό όλων των ομάδων της πόλης" αναρωτιούνται:

"Και ποιος θα τον διώξει τώρα αν ο Άρης κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες;" 

Ενώ άλλοι "αρειανοί" ρεπόρτερς χάνουν την καθημερινή επικοινωνία με τον εκάστοτε πρόεδρο του Άρη και τρελαίνονται...

Δώστε πόνο...

6 σχόλια:

  1. Σκορδα αν πεσει ο Αρης εσενα θα κυνηγαμε πρωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκορδα βρες επενδυτη και φυγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly swsto ar8o....sygxarhthria....h pio antikeimenikh apopsh pou prepei na epikratei ston Arh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι με το Σκόρδα αλλά,αφήστε τον να δουλέψει!!! Είναι Άρης και το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει να μας πάει στην Β ή Γ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκόρδα σώσε την ομάδα και μην ακούς κανέναν. Όλοι οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι, θέλουν να ξανά σώσεις την ομάδα για να έρθουν τα φιλαράκια τους να αρπάξουν κανα μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΟΡΔΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ.! ΠΟΝΤΙΚΑΡΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ FB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή