Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Η μεγάλη ώρα της Κοινωνίας του Αρη


Η μεγάλη ώρα της Κοινωνίας Μελών του Αρη, έφτασε! Μετά απ΄ όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να αποτελεί παρελθόν, τις βολές του Γιάννη Κωνσταντινίδη, την προσφυγή του Ουντότζι  και την ομάδα να παραπαίει σε όλα τα επίπεδα, ο λαός του συλλόγου, καλείται να πάρει αποφάσεις.

Το απόγευμα, στο «Βελλίδειο», η ΚΜΑ συνεδριάζει εκτάκτως, ψάχνοντας λύση στο μέγα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Ψάχνει χρήματα, ψάχνει ανθρώπους να μπουν μπροστά διαδεχόμενοι την απελθούσα διοίκηση, ψάχνει από κάπου να πιαστεί, προκειμένου να δώσει παράταση στην ελπίδα!

Τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση πάρα πολλά. Από τα πεπραγμένα της διοίκησης Ηλιάδη (είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα παραστεί ο ίδιος),το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-12, μέχρι το διάδοχο διοικητικό σχήμα και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. 

Η πρόσκληση της ΚΜΑ:

«Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ με είσοδο από την Εγνατία-πύλη εμπορίου).

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και παροχή εξηγήσεων για την μη τήρηση έως και σήμερα των προεκλογικών εξαγγελιών - δεσμεύσεών της σχετικά με τα ακόλουθα: χορηγίες, καθυστερήσεις των πληρωμών, αγωνιστικό, επενδυτές, συμμετοχή στην ΑΜΚ.
2. Εσωτερικός διαχειριστικός έλεγχος ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
3. Διάφορα θέματα.

Για την είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος».

Χωρίς Γράντα και Δασυγένη η συνάντηση

Περίπου 30 επιφανείς Αρειανοί συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ως μοναδικό θέμα συζήτησης τη σωτηρία του Αρη. Ανάμεσά τους, πάντως, δε ήταν ούτε ο Λάμπρος Γράντας, αλλά ούτε και ο Δήμος Δασυγένης, δύο παράγοντες με ιστορία και οικονομική δύναμη. Την πρωτοβουλία για τη συνάντηση ανέλαβε ο Γιάννης Ψηφίδης.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ανταλλάχθηκαν απόψεις, έθεσαν τα δεδομένα που υπάρχουν στην πραγματική τους διάσταση και συμφώνησαν να τα ξαναπούν, λίαν συντόμως. Ούτως ή άλλως, όλοι θα δώσουν τα παρών στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών σήμερα το απόγευμα, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο.

πηγή: www.novasports.gr

1 σχόλιο: