Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

«100% δικαιολογημένη απόφαση»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύντομα θα συζητηθούν όλα και θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που δε παραλείφθηκε το πόρισμα.


Παράλληλα, ανέφερε πως ο Α.Σ χρωστάει ένα ποσό κοντά στις 50.000 χιλ. ευρώ στην ΚΜΑ. Τέλος άφησε αιχμές πως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Α.Σ προς την ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΜΑ:

Για την απόφαση να μη παραλειφθεί το πόρισμα ακόμα:

“Λάβαμε μια ενημέρωση και πήραμε απόφαση να μη παραλειφθεί το πόρισμα για συγκεκριμένους λόγους. Θα συζητηθούν τα εσωτερικά θέματα του Άρη και το θέμα για το πόρισμα σε γενική συνέλευση που θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Στη συγκεκριμένη απόφαση ήταν παρόντες οι πάντες. Όσο αναφορά τους συνδέσμους  στην ενημέρωση ήταν πέντε εκπρόσωποι συνδέσμων. Είναι μια 100% δικαιολογημένη απόφαση και υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δε πήραμε το πόρισμα. Ο κόσμος θα μάθει τι ακριβώς συμβαίνει και θα συζητηθούν τα πάντα”.

Για την ανακοίνωση του ΑΣ Άρης περί εκκένωσης των γραφείων της ΚΜΑ:

“Ο Α.Σ βγάζει μια ανακοίνωση που λέει πως πρέπει να εκκενωθούν τα γραφεία μέχρι το τέλος της χρονιάς χωρίς να έχει συζητηθεί τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα προσυμφωνημένο. Εμείς το καλοκαίρι δώσαμε ένα μικρό δάνειο προς τον Α.Σ Άρης και γενικότερα μας χρωστάνε ένα ποσό πάνω από 50.000 χιλ. ευρώ. Δε ξέρω τι επιδιώκει ο Α.Σ Άρης. Αποτελεί το μόνο σώμα που εξελέγη από μη διεξαγωγή εκλογών και γενικότερα συμπεριφέρεται περίεργα. Ήταν και αυτοί παρόντες, στην απόφαση να μη ληφθεί το πόρισμα και θα έπρεπε να βγουν και να πουν τη γνώμη τους. Στην συνέλευση εμείς θα δώσουμε τις παραιτήσεις μας και από εκεί και πέρα ας αποφασίσει το σώμα.
Θα γίνει διοικητικό συμβούλιο αλλά είναι δεδομένο ότι θα μας κάνουν έξωση. Η ΚΜΑ είναι ο εύκολος στόχος και την χτυπάνε όποτε μπορούνε. Μας χτύπησαν για την ΑΜΚ, για το θέμα επενδυτή και τώρα για το πόρισμα όπου πήραμε μια απόφαση όλοι μαζί. Εμείς θα κοιτάξουμε το καλό του Άρη και όχι τι ζητάει ο κόσμος εκείνη τη στιγμή. Ο καθένας ρίχνει τις ευθύνες όπου νομίζει. Δε ξέρω άμα ο Α.Σ προχωρήσει σε παραπάνω κινήσεις για την ΠΑΕ αλλά δε το θεωρώ απίθανο. Υπάρχουν βασικές πληροφορίες τις οποίες δε τις ξέρουν. Ας έρθουν να μας κάνουν έξωση.  Έχουν οφειλές και χρωστάνε παντού. Άμα εμφανιστούν τρεις ενδιαφερόμενοι για τον Άρη ποιος θα αποφασίσει που θα πάει η ομάδα εφόσον κλείσει η ΚΜΑ; Μια ομάδα 20 ατόμων; Εγώ γράφτηκα στο Α.Σ για να δείξω στήριξη καθώς και αυτοί είχαν λάβει καμένη γη. Ο Α.Σ συνεχώς κάνει παράπονα για τις πρωτοβουλίες που έχουμε πάρει. Ας μας πούνε και αυτοί όμως τι έχουν κάνει”.

Για το θέμα του επενδυτή στον Άρη:

“Αναμένουμε για το θέμα του επενδυτή. Δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας. Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθεί και αυτό το θέμα για να δούμε που βρισκόμαστε και που πηγαίνουμε. Το όνομα Κωνσταντινίδης το έμαθα πριν 4-5 μέρες. Ούτε την εταιρεία ήξερα ούτε το φυσικό πρόσωπο. Το μόνο που άκουγα ήταν πως οι συζητήσεις πάνε καλά. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον άνθρωπο που θέλει τον Άρη. Μέσα στον Άρη κοιτάει ο ένας να στρέψει τον κόσμο εναντίον του άλλου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου