Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος χρόνου...


"ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στο τέλος αυτής της διοικητικής μου εμπλοκής μπαίνει ως στόχος η εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με συνεργάτες μου που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας και για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν τα ονόματα και την ιδιότητα τους. Βεβαίως μπαίνει κι ένα σημαντικό θέμα για το ύψος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η οποία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από  5 εκ. ώστε ο υποψήφιος επενδυτής να μπορέσει να αγοράσει τουλάχιστον το 51% του μετοχικού κεφαλαίου."

H τελευταία πράξη του... έπους των ανακολουθιών έλαβε χώρα χθες. Η ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης δεν καλύφθηκε. Ούτε ένα ευρώ δεν μπήκε στην ΑΜΚ από το Δημήτρη Ηλιάδη και τους... συνεργάτες του. Μιλούσαν, λένε, 2 μήνες και αποτέλεσμα κανένα. Aντ' αυτού λόγια, υποσχέσεις και "σκέψεις". Μόνο που οι πιστωτές δε χορταίνουν με λόγια, οι μεταγραφές δε γίνονται με υποσχέσεις, οι βαθμοί δεν κερδίζονται με "σκέψεις". Το χρήμα δε μίλησε, ούτε ως δάνειο.

Τime's up Δημήτρη Ηλιάδη. Ήσουν ασυνεπής στα ΠΑΝΤΑ.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ποιος θα κρίνει (και ποιος θα απομακρύνει) τον επικίνδυνο και ανίκανο (όπως αποδεικνύεται) παράγοντα Δ. Ηλιάδη. Το ανάστημα των κρινόντων είναι μικρότερο και από αυτό του προέδρου της ΠΑΕ. Άλλη μία απόδειξη η χθεσινή εντυπωσιακή είδηση: Η ΚΜΑ δεν μπορούσε να παραλάβει (έως χθες) το πόρισμα επειδή όφειλε ένα ποσό 1.860 ευρώ που δεν είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει! Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΜΑ είναι ο "μεγαλομέτοχος" της ΠΑΕ Άρης (μάλλον λειτουργεί ως μεγαλομέτοχος).

Ανάλογο ποσοστό με την ΚΜΑ έχει σύμφωνα με το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ο καταχρεωμένος και προβληματικός Α.Σ. Άρης που παραμένει ο μοναδικός αυθεντικός ερασιτεχνικός φορέας του Άρη. Αυτός είναι που πλέον πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να προασπίσει τα συμφέροντά του. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Στον Άρη όμως, (όπως και στον Α.Σ.) υπάρχει ο φόβος της "ταμπέλας" αν αναλάβεις πρωτοβουλίες. Παλαιότερα ήσουν "ποντίκι" τώρα "νοσταλγός του Σκόρδα". Ο "εξαγνισμός" που θα φέρει ελευθερία κινήσεων θα έρθει μόνο μετά το "ok" του Super 3. Όπως γίνεται χρόνια πολλά τώρα.

Η επόμενη μέρα δεν ξέρω τι θα φέρει στον Άρη. Δε θα υποδείξω κάποιο όνομα γιατί δεν είμαι παράγοντας που θα αποφασίσει, ένας οπαδός είμαι. Αν έλθει όμως η απαραίτητη αλλαγή, επιθυμία μου είναι στο "τιμόνι" της ΠΑΕ Άρης να μπει ένας άνθρωπος που θα ενώνει, θα προσπαθήσει πραγματικά να φέρει έναν μεγάλο χρηματοδότη στο σύλλογο και θα δίνει σιγουριά για τα κίνητρά του και το αποτέλεσμα της εμπλοκής του.

Αν η αλλαγή δεν έλθει, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι "απλά να ελπίζουμε".

ΥΓ. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (ότ-αν γίνει μεγαλομέτοχος) θα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τη δική του διοίκηση που θα προασπίσει τα συμφέροντα της εταιρίας του και τα χρήματά του. Ας είναι και ο αποτυχημένος και επικίνδυνος Ηλιάδης (πρόβλημά του). Η ανακοίνωσή του πάντως ήταν απλά μία έκθεση ιδεών.

ΥΓ2. Πλέον έχω την εντύπωση ότι ο Άρης έχει διαχωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
α) Σ' αυτούς που θέλουν τον Άρη στη Γ' Εθνική και
β) Σ' αυτούς που δεν θέλουν τον Άρη στη Γ' Εθνική

Το σχέδιο, όπως φαίνεται από το παρακάτω πρωτοσέλιδο, είναι ίδιο.


ΥΓ3. Πουλήθηκε ο Άρης!


ΥΓ4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου