Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Μίλησε κι ο Λάκης...


Ο Άρης πνέει τα λοίσθια και όλοι οι παλαιοί παράγοντες (με μυαλό αλλά αδικημένοι) παρουσιάζονται στα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην άλλη ομάδα της πόλης. Έτσι έπραξε κι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάκης Ιωαννίδης. Αναλυτικά,  τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό:


Για τις συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή: «Είναι ένα ζήτημα ζωής και θανάτου για τον Άρη. Όμως οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι τόσο ελάχιστες που δεν μπορείς να κάνεις κάποιο σοβαρό σχόλιο. Τέτοιες συζητήσεις μπορούν ανά πάσα στιγμή ν΄ ανατραπούν. Θέλει υπομονή, να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και αν έχει διάθεση ο επερχόμενος επενδυτής να ξέρει ότι ο Άρης έχει πολύ φιλόξενες αγκαλιές και το πλαίσιο για να αναπτύξει αυτό που έχει στο μυαλό του. Είναι επιτακτική ανάγκη η έλευση ενός επενδυτή, ωστόσο, ανασταλτικός παράγοντας είναι η χρονική πίεση. Είναι εξαιρετικά αισιόδοξο να πιστεύουμε ότι θα μπουν και τα χρήματα μέσα σε πέντε μέρες που λήγει η ΑΜΚ. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα έχουμε σπάσει ρεκόρ γκίνες από πλευράς χρόνου».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Μέσα σε όλα αυτά, ο Άρης δεν πρέπει να ξεχάσει το αγωνιστικό του κομμάτι. Ο Άρης έχει ν΄ ανταγωνιστεί εξαιρετικά αδύναμες ομάδες και πρέπει να έχει στοχευμένες εντάσεις. Να μην… ντερμποποιεί παιχνίδια που δεν τον ενδιαφέρουν τώρα. Χρειάζεται συσπείρωση στα αποδυτήρια. Είναι ικανός ο προπονητής. Δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνθήκες πανικού σε κάθε αγώνα. Δεν είναι τυχαίες οι κακές εμφανίσεις εντός έδρας. Ασφαλώς πρέπει να κερδίσουμε τον Πανθρακικό, αλλά διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό ντέρμπι».

Για την έκδοση του πορίσματος: «Εναντίον κάποιων συγκεκριμένων που διοικούσαν, αλλά δεν έβαζαν υπογραφές δεν θα υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις. Μόνο ως δίδαγμα για το μέλλον αυτή η ιστορία….  Στον Άρη υπήρξε δικτατορία. Δεν έκαναν οι διοικήσεις κουμάντο. Η στήριξή τους και η αποχώρησή τους έγινε με σταλινικό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου