Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κανένα θέμα προπονητή, όχι στο ΔΑΚ Ευόσμου από σύμβουλο του ΠΑΟΚ!


Τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του Αντρέι Κράβαρικ έβαλε ο πρόεδρος τους Α.Σ. Άρης Θωμάς Γιώτας. Όπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης:


«Δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον προπονητή της ομάδας, Αντρέι Κράβαρικ», διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΠ ΑΡΗΣ.

Ο Θωμάς Γιώτας βάζει στοπ στους ψίθυρους που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για αντικατάσταση του Ελληνοσλοβάκου προπονητή, ύστερα από την όχι και τόσο καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας: «Η αιτία δεν είναι μία. ΌΛΟΙ ευθυνόμαστε για την πορεία του τμήματος, είτε αυτοί λέγονται προπονητικό τιμ, είτε παίκτες, είτε τεχνικός διευθυντής, είτε διοίκηση. Ο Αντρέι Κράβαρικ είναι επιλογή μου και δεν τον αλλάζω», δήλωσε ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη βάζοντας φρένο στα σενάρια που ακούγονται.


Ταυτόχρονα αρνητική ήταν η απάντηση για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ Ευόσμου δια μέσω του εντεταλμένου συμβούλου του για θέματα αθλητισμού, Μάλαμα Τεβεκέλη. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Α.Σ.:

Το σκεπτικό της απόφασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχει άδεια γηπέδου σε ισχύ, που να πληροί τις προδιαγραφές της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ. Επιπλέον σύμφωνα με την απαντητική επιστολή για να γίνει παραχώρηση γηπέδου θα πρέπει να προϋπάρξει σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάτι το οποίο είναι χρονοβόρο (σημ. κάθε πότε κάνει δημοτικό συμβούλιο ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου;) με όλες τις σχετικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα χρονικά να μην είναι εφικτό το αίτημα του ΑΡΗ. Και εδώ γεννάτε η απορία. Από τις 23 Σεπτεμβρίου που έγινε η πρώτη προσέγγιση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης για παραχώρηση του ΔΑΚ, για ποιο λόγο η διοίκηση του γυμναστηρίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι, αν βεβαίως υπήρξε ενημέρωση προς το Δήμαρχο για το συγκεκριμένο αίτημα, δεν έκαναν τις απαραίτητες διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η άδεια; Μήπως δεν ήθελαν να στηρίξουν την πρόταση για παραχώρηση του γυμναστηρίου για λόγους που δεν γνωρίζουμε… αλλά μπορούμε να υποθέσουμε; Σήμερα (19/11) ο ΑΡΗΣ έστειλε εκ νέου έγγραφο στο ΔΑΚ Ευόσμου, στο οποίο ζητάει να διεξαχθούν εκεί οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος! Μήπως πάλι, τελευταία στιγμή, ο κ. Τεβεκέλης, σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για θέματα διαιτησίας, αρνηθεί τη χρήση του κλειστού για τον ΑΡΗ; Υποθέσεις πολλές… όπως και οι…  τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου