Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τραγωδία στο γυναικείο βόλλεϊ του Άρη


Σοκ και θρήνος για τον Αρη και το ελληνικό βόλει. Ο Γιώργος Περσιανλής προπονητής της γυναικείας ομάδας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965.


Κατά τη διάρκεια του 3ου σετ της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Γιώργος Περσιανλής, υπέστη ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο «Αν. Πεταλίδης».


Στο γήπεδο βρίσκονταν γιατρός, ο οποίος έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατέφθασαν άμεσα δύο ασθενοφόρα και οι γιατροί ξεκίνησαν καρδιακές μαλάξεις, προκειμένου να τον επαναφέρουν. Τελικά ο Περσιανλής δεν τα κατάφερε.

Ο Γιώργος Περσιανλής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλέξανδρου και το 2001 ανέλαβε την Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στο ανδρικό τμήμα του Αρη και το 2007 ανέλαβε τον Απόλλωνα Καλαμαρίας, τον οποίο οδήγησε στην Α1.

To 2011 επέστρεψε στον Άρη και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 ανέλαβε τα ηνία του Ανατόλια. Από φέτος ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του Άρη.

Καλό ταξίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου