Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Aυτός είναι ο υπεύθυνος για τη σημερινή διαιτησία στο Ηράκλειο


Αυτό το οποίο ζητά ο κόσμος του Άρη είναι ο απαιτούμενος σεβασμός από τη διαιτησία απέναντι στην ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας. Αν όχι ο φόβος...

Σήμερα ο Άρης, μετά από σφαγιαστικές διαιτησίες, με αποκορύφωμα αυτή του Βοσκάκη στη Βέροια έγινε θύμα άλλης μίας άδικης διαιτησίας, μία ευγενική προσφορά της ΕΠΟ, του Σαρρή, και της ΚΕΔ του Καραμελίδη. 

Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ροκ Έλσνερ, αποβλήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό θαρρείς και έβγαλε περίστροφο για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του. Στο 10 όταν ο Τάτος έβγαλε την σέντρα για τον Αγκάνθο, ο Τριποτσέρης του τραβάει την φανέλα. Ο Σπάθας έπρεπε να δείξει πέναλτι και αποβολή, αλλά ο βοηθός του υπέδειξε σε θέση οφσάιτ τον Tάτο χωρίς να υπάρχει παράβαση!


Στο 15' ο Κάλαιτζιτς πήγε με τις τάπες στο καλάμι του Σταυρόπουλου, αλλά ο Σπάθας έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. .

Ο κύριος υπεύθυνος της φετινής αντιμετώπισης είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και ο Δημήτρης Ηλιάδης προσωπικά ο οποίος απέδειξε ότι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να προστατεύσει την ομάδα. Όπως είχα αναφέρει πλέον ο αποκλειστικός υπεύθυνος για κάθε ανάποδο άουτ θα είναι ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Υπενθυμίζουμε παρενθετικά ότι η διαιτησία Σπάθα στο "Βικελίδης" στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έμεινε στην ιστορία επειδή ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης στο πρώτο λεπτό. Η τότε διοίκηση διαχειριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήξερε να κάνει καλά τη δουλειά της.

Οι... διαπραγματεύσεις Ηλιάδη με ΚΕΔ και ΕΠΟ, η οργή Ηλιάδη για τις διαιτησίες μου θυμίζει την διαπραγμάτευση μεταξύ της κυβέρνησης της χώρας με την τρόικα για την επιβολή ή μη νέων μέτρων και την αντίστοιχη "οργή" του πρωθυπουργού για τις απαιτήσεις των τροϊκανών.

Αν δε το κατάλαβες Ηλιάδη... Όταν παίζεις σκάκι και έχεις μόνο στρατιωτάκια ενώ ο αντίπαλός σου έχει βασίλισσες και πύργους δεν πρόκειται να κερδίσεις ΠΟΤΕ...

Χθες ο Εργοτέλης έβγαλε ανακοίνωση μιλώντας για διαιτησία. Μάλλον εκεί δε φοβούνται το... πρόστιμο!

1 σχόλιο:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ....ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ....ΟΧΙ ΚΡΑΥΓΕΣ...ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ....

    ΔΑΝΟΣ....ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή