Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μανιάς ή Αγγελούδης;


Η  σαφής προτροπή του γιατρού του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή, να προφυλαχθεί ο Νταβίδ Αγκάνθο, στο αυριανό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, θεωρείται απίθανο να μην ακολουθηθεί από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.
Ο προπονητής του Αρη, ακόμη κι αν συμπεριλάβει τον Ισπανό στην αποστολή, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται να τον ξεκινήσει, όπως ακριβώς συνέβη και στη Βέροια.

Το ερώτημα, λοιπόν, που προκύπτει είναι ένα: Ποιος θα βρεθεί στην κορυφή της κιτρινόμαυρης  επίθεσης, αύριο το βράδυ; Αν κρίνει κανείς από τη δυσκολία του Ουντότζι να ανταποκριθεί ως φορ (παρά το ότι σκόραρε με τον Πλατανιά), τότε καταλήγει σε δύο πρόσωπα: Μιχάλης Μανιάς ή Νίκος Αγγελούδης;

Ο πρώτος αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Κυριακής, όμως δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε επίσημο παιχνίδι, ο δεύτερος έχει μεν καιρό να παίξει, όμως όποτε παίρνει το χρίσμα είτε απειλεί, είτε σκοράρει!

Ο Σέρβος, θέλει βαρύ φορ περιοχής με εκτόπισμα, όπως είναι ο Μανιάς ή θα προτιμήσει τον ποικιλόμορφο, Αγγελούδη;  Απάντηση στο ερώτημα θα δοθεί σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δυνατής προπόνησης, πριν τη ρεβάνς με τους Βολιώτες, όντας πάντοτε σε συνάρτηση και με το πώς θα προτιμήσει να υπερασπίσει το 1-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα της Μαγνησίας.  
  
Σε ότι αφορά τον Ουντότζι, θα επιστρέψει στην πτέρυγα από την οποία γίνεται περισσότερο απειλητικός, με τον Τζον Ιμπε να παίρνει, πιθανότατα, την άγουσα για τον πάγκο. 

Πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου