Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Δριβελέγκας θα κάνει την προκλητική επερώτηση για τον παοκ


Μετά από δύο αναβολές, η προκλητική επίκαιρη επερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Χαλκιδικής (με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Γιάννη Δριβελέγκα, για τα χρέη της ΠΑΕ παοκ και την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την αποπληρωμή μόλις του 1/3 από αυτά (ήτοι 11 εκατομμύρια ευρώ), θα συζητηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αυτό θα γίνει στις 18.00 μεθαύριο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όσον αφορά την ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ παοκ. Εντύπωση προκαλεί ότι την επερώτηση θα την κάνει βουλευτής της συμπολίτευσης ο οποίος έχει ψηφίσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα από το 2009 έως σήμερα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας είχε ζητήσει μετάθεση της συζήτησης στη συγκεκριμένη επερώτηση, επικαλούμενος τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Τρόικα. Η Τρόικα θα επανέλθει στην Αθήνα στα τέλη Οκτωβρίου, για ν’ αποφασιστεί όμως η συζήτηση της επερώτησης, σημαίνει ότι θα διατυπωθεί η θέση της κυβέρνησης η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εξυπακούεται πως ό,τι θα ισχύσει για την ΠΑΕ παοκ επιβάλλεται να ισχύσει και για τις υπόλοιπες ΠΑΕ και ΚΑΕ της χώρας, χωρίς καμία εξαίρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου