Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: "Ο Άρης είναι πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος!"


Ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του. Ο τεχνικός των «κιτρίνων», αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στο πως αντιλαμβάνεται την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση στο πρόσωπό του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη "NOVA":


Ηταν χρήσιμη η διακοπή του πρωταθλήματος;

"Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε πολύ η διακοπή, διότι δουλέψαμε σε ορισμένους τομείς, ενώ παράλληλα γυρίσανε οι τραυματίες. Σε ότι αφορά το παιχνίδι στη Βέροια, είναι κρίσιμο. Εμείς πάμε να το πάρουμε, δεν θα παίξουμε με άγχος, αλλά με ηρεμία και συγκροτημένα, όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς".

Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ο Αρης πάει σ΄ ένα ματς με την ψυχολογία του νικητή...

"Σίγουρα για εμάς η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι καλό που πάμε ανεβασμένοι στη Βέροια".

Το γεγονός ότι η Βέροια έχει καινούριο προπονητή στον πάγκο, τον κ. Στόϊκα, διαφοροποιεί τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα;

"Κάθε αλλαγή προπονητή, φέρνει κάτι θετικό στην ομάδα που το κάνει. Θα δούμε στο γήπεδο τα τακτικά πλάνα του νέου προπονητή και περιμένω οι παίκτες της Βέροιας να "αντιδράσουν" στο γεγονός αυτό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα νέα πλάνα των αντιπάλων και θα δούμε τι θα γίνει".

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

"Εφόσον έχουμε μία κόκκινη κάρτα στον Τσουμάνη, σ΄ αυτή τη θέση θ΄ αλλάξουμε λίγο. Αν αλλάξουμε το σύστημα, τότε μπορεί και κάποιος άλλος να μπει μέσα, αλλά είναι κάτι που θα το δούμε μέχρι την Κυριακή".

Τυχγάνετε, μέχρι στιγμής, της καθολικής αποδοχής των οπαδών του Αρη, φαινόμενο που είχαμε να το παρατηρήσουμε από την εποχή Μπάγεβιτς για παράδειγμα. Πως το εισπράττετε;

"Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει, να ακούγονται καλά λόγια για μένα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τα πάντα, να μεταδίδω ότι ξέρω και ότι μπορώ για το καλό της ομάδας. Εχω μεγάλη θέληση, διότι βρίσκομαι σ΄ ένα σύλλογο πάρα πολύ μεγάλο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου