Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις Γιώτα και Κώτση για το τμήμα βόλεϊ


Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον πετοσφαιρικό Άρη οι "ισχυροί" άνδρες του τμήματος προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. Άρης (www.arisac.gr) θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς:


Οι ισχυροί μίλησαν… ο λόγος πλέον στους παίκτες…

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής  σεζον έχει αρχίσει. Η Μίκρα ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της για την πρώτη αναμέτρηση του πρωταθλήματος αυτή μεταξύ του γηπεδούχου ΑΡΗ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πριν πάρουν το λόγο οι αθλητές, εντός αγωνιστικού χώρου, οι δύο πιο ισχυροί άνδρες στο ΤΑΠ ΑΡΗΣ μίλησαν για το νέο πρωτάθλημα και για το… δημιούργημά τους. Ο λόγος για το Θωμά Γιώτα, Πρόεδρο του ΑΣ και του ΤΑΠ ΑΡΗ και τον Αντιπρόεδρο του ΤΑΠ,  Χρήστο Κώτση.

ΘΩΜΑΣ ΓΙΩΤΑΣ

«Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Οι ομάδες παρά τα χαμηλά μπάτζετ κατάφεραν να δημιουργήσουν πολύ καλά ρόστερ. Ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος. Εύχομαι η ομάδα μας, ο ΑΡΗΣ, να πετύχει κάτι καλό και αυτό για εμάς είναι η είσοδος στην τετράδα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΤΣΗΣ

«Ένα ακόμα πρωτάθλημα βόλεϊ ξεκινά. Όλες οι ομάδες εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας και αυτό εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργιά της αγωνιστικής χρονιάς. ΑΡΗΣ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Λαμία, Σύρος βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θα υπάρχει ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη αλλά και για την κατάληξη των διαφόρων τροπαίων. Εμείς δημιουργήσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα με έναν προπονητή ταυτισμένο με το άθλημα, έναν σύγχρονο θρύλο τον Αντρέι Κράβαρικ. Θα ματώνουμε στο γήπεδο και δε θα χαριστούμε σε κανέναν. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στα 100 χρόνια να ανταμώσουμε με μια μεγάλη επιτυχία-διάκριση στο τμήμα βόλεϊ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου