Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ώρα... ντέρμπι!


Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε. Ο Άρης αντιμετωπίζει τον παοκ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος σήμερα (10/10, 19:00, Δημόσια Τηλεόραση) στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.


Αμφότερες οι ομάδες κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος του βασικού κορμού τους και έκαναν μετρημένες προσθήκες. Ο παοκ απέκτησε τους Κούπερ, Πέιν, Μπόγρη, Τσόχλα, Βουτσίτσεβιτς και ο Άρης τους Αθηναίου, Γκίκα, Λαρεντζάκη και Πουλιανίτη.

Ο Αγγέλου στα δυνατά φιλικά χρησιμοποίησε την πεντάδα Αθηναίου, Μποχωρίδη, Πελεκάνου, Βεζένκοφ και Χαρίση. Πίσω τους οι Μούρτος, Γκίκας, Λαρεντζάκης, Πουλιανίτης πλαισιώνουν μία εξαμελή γραμμή γκαρντ, ενώ στη ρακέτα οι Ασημακόπουλος, Τσακαλέρης, Σαρικόπουλος κλείνουν τη φροντ λάιν. Η συμμετοχή του τελευταίου είναι αμφίβολη για σήμερα, ενώ απών θα είναι ο τραυματίας Τζέρεμι Χαντ.

Κούπερ, Χαραλαμπίδης και Πέιν είναι η δύναμη του πυρός του παοκ στην περιφέρεια, ενώ στη ρακέτα το ρόλο του βασικού παίρνουν οι παλιοί γνωστοί του Άρη Τσαϊρέλης και Μπόγρης (τουλάχιστον μέχρι να αποκτηθεί ξένος ψηλός). Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς, Δέδας, Μαργαρίτης, Κασελάκης, Καλλές, συνθέτουν τον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Προπονητής του παοκ παραμένει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου