Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Oι οπαδοί του παοκ "διαφημίζουν" την Ελλάδα στην Ευρώπη


Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του παοκ διαφημίζουν την Ελλάδα στα πέρατα της Ευρώπης. Είτε σπάζοντας μπαρ, είτε κάνοντας επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην εκδρομή των οπαδών του παοκ, στην Ολλανδία, για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Άλκμααρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο πριν αναχωρήσει η πομπή των λεωφορείων από το Άμστερνταμ για το Άλκμααρ ένας οπαδός του παοκ ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα για να ουρήσει. Ελλείψει τουαλέτας περπάτησε λίγα μέτρα και έκανε την ανάγκη του στην άκρη του ποταμού Άμστελ που διασχίζει το Άμστερνταμ.

Η πράξη του έπεσε στην αντίληψη διερχόμενων αστυνομικών. Τον πλησίασαν και του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 250 ευρώ για ρύπανση του ποταμού. Του ζήτησαν να πληρώσει το πρόστιμο επί τόπου. Ο οπαδός ενημέρωσε τους συνταξιδιώτες του για το συμβάν λέγοντας πως δεν έχει τόσα χρήματα μαζί του.

Το μαντάτο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και οι επιβάτες των πλησιέστερων λεωφορείων κλήθηκαν να συνδράμουν στον έρανο βάζοντας από ένα ευρώ έκαστος. Το ποσό συγκεντρώθηκε και ο οπαδός ταξίδεψε για το Άλκμααρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου