Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Παπαδόπουλος: «Τώρα, υπάρχει πλάνο»


Απόλυτα βέβαιος πως η βελτίωση του Άρη, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, θα φέρει και θετικά αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Nova. Ο μέσος των «κίτρινων» τόνισε πως το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στην επιστροφή του Νταβίντ Αγκάνθο. Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:


Γιάννη, ο Αρης δεν πηγαίνει καλά και το ζητούμενο είναι μια νίκη για να ανατραπεί η κατάσταση; 

« Ναι, αυτό χρειάζεται η ομάδα μου. Μια νίκη για να αλλάξουμε ψυχολογία, διότι αγωνιστικά, στα δύο τελευταία ματς, δείχνουμε ότι αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού και βελτιωνόμαστε. Πιστεύω, λοιπόν, πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, απλά το θέμα είναι ότι μας λείπουν τα αποτελέσματα. Δεχόμαστε κάποια γκολ από προσωπικά λάθη και όχι ομαδικά και εκεί την πληρώνουμε». 

-Υπάρχει, δηλαδή, βελτίωση με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.. 

« Αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα αποκτά πλάνο και δημιουργεί ευκαιρίες. Αν κοιτάξετε τα τελευταία δύο παιχνίδια, θα δείτε ότι η ομάδα έχει πάρα πολλές τελικές. Λείπει, βεβαίως, το γκολ». 

-Το ματς που έρχεται με τον Παναιτωλικό, θα το χαρακτήριζες «τελικό»; 

« Είναι νωρίς να λέμε για τελικούς. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε κι άλλους βαθμούς. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να κερδίζουμε εκεί τους βαθμούς. Πιστεύω ότι αυτό θα το καταφέρουμε». 

-Το άγχος σε φοβίζει; 

« Εντάξει, είμαστε νεανική ομάδα. Υπάρχουν παιδιά τα οποία πρώτη φορά φέτος παίζουνε Α΄ Εθνική και το άγχος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα». 

-Το ότι θα είστε για πρώτη φορά όλοι μαζί, με τον Αγκάνθο στην ενδεκάδα, τι σου λέει; 

« Ξέρουμε όλοι ότι ο Αγκάνθο είναι ένας μεγάλος παίκτης και μια τεράστια προσωπικότητα. Θα δώσει άλλη πνοή στην επίθεση. Αυτό που εύχομαι είναι να βρει δίχτυα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει κι έτσι θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε». 

-Η εικόνα που έχεις για τον Παναιτωλικό; 

«Είναι μια καλή ομάδα, όμως δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς σαν να παίζουμε με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό και το ίδιο είναι και ο Παναιτωλικός». 

-Ξεχωρίζεις κάποιους παίκτες από τον αντίπαλο; 

« Όχι, είναι ομάδα. Εχουν καλές αλληλοκαλύψεις και είναι σφιχτοί». 

-Εσύ πως είσαι; 

« Εγώ είμαι καλύτερα, επανήλθα στην προπόνηση κι εύχομαι την Κυριακή να είμαι 100% έτοιμος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου