Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σουνάς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»


Μονόδρομος αποτελεί για τον Άρη η νίκη με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σουνά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Βόλο, επισήμανε πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παλέψουν για τη νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουνά:


Για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι κατά διαστήματα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, τον φέραμε εκεί που θέλαμε αλλά ένα αστείο γκολ που δεχτήκαμε μας φέρνει τώρα σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το 1-0 σίγουρα δεν μας βγάζει εκτός. Είναι ρευστό αποτέλεσμα και στο γήπεδό μας είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Ίσως το γκολ που δεχτήκαμε και σε αυτό το παιχνίδι να είναι απόρροια της ψυχολογίας που επικρατεί στην ομάδα. Μία νίκη, όμως, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει όλη την κατάσταση και η ομάδα θα πάρουμε μπρος. Εμείς πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά να συγκεντρωθούμε για να έρθει αυτή η πολυπόθητη νίκη».

Για το αν νιώθουν πίεση και αναφορικά με τη συνέχεια της ομάδας: «Σίγουρα υπάρχει πίεση. Όπως και εμείς έτσι και ο κόσμος της ομάδας περιμένει να δει επιτέλους τον Άρη να κερδίζει. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε κάτω από την πίεση, όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία λοιπόν για εμάς. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να πάρουμε τη νίκη με τον Παναιτωλικό. Αυτό έχουμε μόνο στο μυαλό μου και για τους τρεις βαθμούς θα μπούμε να αγωνιστούμε στο ματς της Κυριακής. Είναι κρίσιμο από πολλές απόψεις, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, για να κερδίσουμε».

πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου