Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γυμνός ο... "βασιλιάς"!


O "βασιλιάς" του φτωχού ελληνικού πρωταθλήματος είναι γυμνός. Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τους φιλάθλους του και ηττήθηκε με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Γαλλίας κατάφεραν να σκοράρουν από το πουθενά, στην πρώτη τους τελική προσπάθεια. Ο Ιμπραήμοβιτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Μάξουελ, εκείνος πάσαρε δίπλα στον ελεύθερο Καβάνι και ο επιθετικός της Παρί δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού. 0-1 κόντρα στην ροή του αγώνα.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δεν έπεσαν ψυχολογικά από το 0-1. Κάπως έτσι στο 25', ο Βλάντιμιρ Βάις έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο και έπαιζαν στο μισό γήπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν ασφυκτική και στο 68' ο Λαβέτσι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μότα ξέφυγε από τον Σάμαρη και το 1-2 ήταν γεγονός. Πέντε λεπτά αργότερα (73') το σκηνικό επαναλήφθηκε. Πάλι κόρνερ από τα αριστερά, πάλι ο Σάμαρης έχασε τον Μότα και πάλι η Παρί σκόραρε. Το 1-3 έβαλε με την πλάτη στο τοίχο τους "ερυθρολεύκους". Στο 81' η Παρί έχασε πέναλντι με τον Ιμπραήμοβιτς αλλά στο 86' ο Μαρκίνιος δεν αστόχησε. Πάλι από κόρνερ, αυτή τη φορά ο Μαρκίνιος έμεινε μόνος του και με κεφαλιά έγραψε το 1-4.

Ο πρωταθλητής του ελληνικού ψευδοπρωταθλήματος είναι γυμνός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου