Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δοκιμή με νέα πρόσωπα κόντρα στη Βέροια

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δίνει ο Άρης απόψε, καθώς υποδέχεται στις 20:30 τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».



Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε μια προσομοίωση αγώνα πρωταθλήματος, ενώ αυτή τη φορά θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του. Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Ανδρέας Τάτος και Νίκος Τσουμάνης, που θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους σε φιλικό του Άρη. Παράλληλα, από το μικροσκόπιο των «κίτρινων» θα περάσει ο νεαρός δεξιός μπακ Νίκος Καρανίκας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Λάρισα.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Πουλίδο, Ουντότζι, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Καρανίκας.

Να θυμίσουμε ότι ο Νταβίντ Αγκάνθο βρίσκεται με άδεια στην Ισπανία για μια προσωπική του υπόθεση, ο Τζον Ιμπέ επέστρεψε στη Ρουμανία για να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3 και 10 ευρώ στις Θύρες 2, 7 (επισήμων) και 9. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ SPORT 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου