Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Πρόβλημα με το 99 δημιουργεί το θέμα Ηλιάδη!

Εκνευρισμένοι στην ΠΑΕ για την χρονική στιγμή που βγήκε προς τα έξω το θέμα.



Σύμφωνα με το allaboutaris.com oι πρώτες παρενέργειες της πληροφορίας που διέρρευσε χθες για το ποινικό μητρώο του Δημήτρη Ηλιάδη και τον κίνδυνο να κηρυχτεί έκπτωτος για αυτό, είναι γεγονός και αφορούν το άρθρο 99 και την προσπάθεια να εξασφαλιστούν οι συμφωνίες που απαιτούνται στα προβλεπόμενα χρονικά όρια με τους πιστωτές, Δημόσιο και ιδιώτες.

Ήδη ο δικηγόρος του Μιχάλη Σηφάκη με τον οποίο ήταν μάλιστα να γίνει και συνάντηση στην Αθήνα χθες διεμήνυσε στους δικηγόρους του Άρη ότι… παγώνει τις συζητήσεις για την επίτευξη διακανονισμού μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τους υπόλοιπους (βλέπε Sportvision).

Το θέμα έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το 99 και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται η ένταση να δημιουργήθηκε και τεχνηέντως από κάποιους που ενδεχομένως να έχουν συμφέρον να τορπιλίσουν την διαδικασία εξυγίανσης του Άρη. Το θέμα έχει προκαλέσει και τον εκνευρισμό της διοίκησης που κάνει μια τιτάνια προσπάθεια το τελευταίο δίμηνο και τώρα που αρχίζει βάζει τα πράγματα σε μια σειρά δέχεται και τις πρώτες τρικλοποδιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου