Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

O γαβροπαοκτσής Μύρτσος προτείνει το Διούδη στον Ολυμπιακό... τζάμπα!


Σε προκλητικό του άρθρο στον αθλητικό ιστότοπο sportdog.gr ο γαβροπαοκτσής (της γνωστής οικογενείας των γαβροπαοκτσήδων βεβαίως βεβαίως) πρώην τερματοφύλακας και νυν δημοσιογράφος Γιώργος Μύρτσος προτείνει στη διοίκηση του αγαπημένου του (όταν βρίσκεται κάτω από τη Λάρισα) Ολυμπιακού να πάρει τον Διούδη, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Άρη για 3 ακόμα χρόνια με ρήτρα 1,5 εκ. ευρώ.

Δε σταματά όμως εκεί. Πιστεύοντας ότι οι Αρειανοί είναι οι ερυθρόδερμοι της Αμερικής και ξεγελιούνται με καθρεφτάκια χαρακτηρίζει τον Άρη "πεθαμένο" και προτείνει να πάει ο Διούδης στον Ολυμπιακό... τζάμπα! Συγκεκριμένα προτείνει ανταλλαγή του Διούδη με τρεις δανεικούς παίχτες από τον Ολυμπιακό. Οι νόμοι του ισχυρού και της ζούγκλας ισχύουν για τον... δίκαιο παοκτσή (από τη Λάρισα και πάνω) Μύρτσο!

Το άρθρο όπως δημοσιεύεται:

"Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε η ήττα του Ολυμπιακού από τη Φράιμπουργκ. Το ντόρτι πονάει πολύ στο άκουσμά του. Σου λέει ο οπαδός, "πάλι τεσσάρα φάγαμε;". Για εμάς, τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου όμως, αυτά τα ματς δεν έχουν καμία σημασία. Σίγουρα, όμως, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.

Εγώ βλέπω για παράδειγμα στην άμυνα του Ολυμπιακού, αν δεν είναι καλά ο Αβραάμ, με Σιόβα, Κοντρέρας και Μανωλάδες θα χτυπάνε σαν τα συγκρουόμενα μεταξύ τους εκεί πίσω. Αυτά τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις στα φιλικά, κάνουν καλό για τον προπονητή και τους οπαδούς, καθώς φαίνεται η γύμνια της ομάδας.

Ωστόσο, είναι κακό για τον πρόεδρο που πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει το ρόστερ. Μία δυνατή ομάδα ξεκινάει από τον άσο. Ο Ολυμπιακός θέλει τέρμα. Με το γκολ που έφαγε ο Κάρολ στο φιλικό γέλασαν και τα τσιμέντα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Ανέκδοτα κυκλοφορούν στο Νησί για τον Βορειοϊρλανδό. Ο χειρότερος τερματοφύλακας στην Αγγλία είχε ψηφιστεί κάποτε και εδώ κάνει καριέρα. Στην Ελλάδα μεσουρανούν οι ανύπαρκτοι. Πώς να το κάνουμε...

Εγώ θα πρότεινα να πάρει τον Διούδη. Και ας ανανέωσε το συμβόλαιό του. Πεθαμένος είναι ο Άρης. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει τρεις παίκτες δανεικούς και να κάνει τη δουλειά. Την προκαλεί ο Άρης αυτή τη συνεργασία. Δεν έχουν πρόβλημα οι οπαδοί και, όπως και να το κάνουμε, τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν. Ή μήπως με την παρουσία του Ηλιάδη όλα λύθηκαν; Όλοι στην Ελλάδα ξέρουμε υπάρχει μεγάλη απόσταση από το τάξιμο στο ...δώσιμο.

Αυτό που συνεχίζω να παρατηρώ (και φέτος) είναι η αδυναμία του Ολυμπιακού να κάνει το βήμα παραπάνω, χτίζοντας ομάδα. Δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα. Θα έπρεπε στην Ευρώπη που δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα τα τελευταία χρόνια, να έκανε 2-3 καλές σεζόν. Το λέω από πέρσι το καλοκαίρι και όπως φαίνεται θα το λέω κάθε χρόνο. Δεν λέει να ξεκολλήσει από το χωριό ο Ολυμπιακός."

Ακόμα υπάρχουν αρειανοί που τον ακούνε και ζητούν τη γνώμη του για τα τεκταινόμενα στον Άρη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου