Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Kρίσιμες μέρες και για τον Μιλίνκοβιτς


Μπορεί ο κόσμος του Άρη να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στα διοικητικά και την υπόθεση του υποψήφιου επενδυτή που καλείται να καλύψει την ΑΜΚ έως την ερχόμενη Πέμπτη, εντούτοις το μεγαλύτερο πρόβλημα παραμένει το αγωνιστικό.


Ο Άρης είναι τελευταίος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το πέρας 13 αγωνιστικών. Οι "κίτρινοι" σε έξι ματς στο "Βικελίδης" έχουν τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες με το τρίποντο να αποτελεί άγνωστη λέξη γι' αυτούς. Κόντρα στον Πανθρακικό επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα είναι σε αγωνιστικό λήθαργο και για να ξυπνήσει δε θα χρειαστεί μόνο η θετική απάντηση του υποψήφιου επενδυτή.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο αμφισβητείται έντονα εντός και εκτός ομάδας. Ο Ισπανός στόπερ δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον Μιλίνκοβιτς στο ματς με τον Πανθρακικό όταν ο τελευταίος τον έκανε αλλαγή πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με δεδομένο πως το κλίμα είναι βαρύ για αυτόν, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που μεταδίδει το ειδησεογραφικό site onsports.gr ούτε και ο Μιλίνκοβιτς πρέπει να νιώθει σίγουρος για το πόστο του και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου