Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τίτλοι τέλους (;) για Πουλίδο


Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον Άρη για τον Ρούμπεν Πουλίδο, με τον Ισπανό μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην πόρτα της εξόδου.


Εδώ κι αρκετό καιρό είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει… θέμα, και μάλιστα σοβαρό, με τον Ρούμπεν Πουλίδο στον Άρη. Το γεγονός ότι άφησε την αρχηγία, η άδεια και το ταξίδι στην Ισπανία, ο αποκλεισμός από την αποστολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η – αμφίδρομη – έλλειψη εμπιστοσύνης με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς έδειχναν ξεκάθαρα πως κάτι δεν πάει καλά με τον έμπειρο στόπερ.

Η χρησιμοποίησή του στον αγώνα με τον Πανθρακικό, στην αρχική ενδεκάδα, έδειξε ωστόσο το αντίθετο αλλά μόλις για 37 λεπτά! Μετά τα δυο πρώτα γκολ του Πανθρακικού ο Μιλίνκοβιτς έκανε αλλαγή τον Πουλίδο, βάζοντας στη θέση του τον Κύργια, με τον κόσμο του Άρη να αποδοκιμάζει έντονα τον 34χρονο στόπερ και επί της ουσίας να του χρεώνει την κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αυτό ήταν και το τελευταίο αρνητικό συμβάν στα τελευταία «επεισόδια» με πρωταγωνιστή τον Πουλίδο, με τον Ισπανό να πλησιάζει κι άλλο την πόρτα της εξόδου από τον Άρη. Όλα δείχνουν ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κίτρινους», κάτι που – πάντως – δεν επιβεβαιώνει για την ώρα καμία από τις δυο πλευρές.

πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου