Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δε χορτάσαμε "λαϊκή δημοκρατία"


Στον Άρη δε χορτάσαμε "λαϊκή δημοκρατία"...

Ελπίζω έστω και αργά κάποιοι να καταλάβουν ότι η ΠΑΕ Άρης είναι Ανώνυμη Εταιρεία και πρέπει να λειτουργεί "πραξικοπηματικά" όπως το βαπτίζουν κάποιοι... Σε όλα τα ζητήματα άρθρο 99, πόρισμα, διοίκηση της ΠΑΕ.

"Πραξικόπημα" (πρέπει να γνωρίζουν οι άσχετοι) είναι να έχεις το 30% των μετοχών μίας εταιρίας και να αποφασίζεις εσύ ποιος θα διοικήσει ενώ άλλος έχει το ίδιο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου και δεν έχει "ούτε το δικαίωμα να ελέγξει".

Περιέργως κάποιοι που ζητούσαν μανιωδώς τη διάλυση της ΚΜΑ τώρα την υπερασπίζονται απέναντι στο μοναδικό ΓΝΗΣΙΟ ερασιτεχνικό φορέα του Άρη, τον ΑΣ.

Ο Άρης θα έχει ελπίδες να σωθεί μόνο αν πάψουν οι παράγοντές του να είναι ευθυνόφοβοι...

Και μία ερώτηση: Γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διαδικασία για νέα ΑΜΚ στην ΠΑΕ; Γιατί δεν ανακοινώθηκε σύγκληση νέας Γ.Σ. των μετόχων; Έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα. 

Και η μία ώρα είναι πολύτιμη.

1 σχόλιο:

  1. @arisiempr

    Θα σας παρακαλούσα για ένα άρθρο σας σχετικά με την ανθρωπογεωγραφία στον ΑΡΗ , δηλ ποια ειναι τα αντιμαχομενα στρατοπεδα, τι επιδιωκουν, ποιες οι συμμαχιες τους, ποιες οι φατριες , ποιοι συνδεσμοι ποια ραδιοφωνα και δημοσιογραφοι υποστηριζουν ποιους κ.τ.λ
    Εχουμε χασει τον μπουσουλα με οτι συμβαινει και θα μας βοηθουσε να καταλαβουμε τις προθεσεις και τα κινητρα αρκετων "επιφανων αρειανων "...

    ΑπάντησηΔιαγραφή