Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Χαμένοι στις μεταγραφές...


Πολλές φορές πρώην επαγγελματίες οπαδοί και δημοσιογράφοι του Άρη κάνουν μαζί "ρεπορτάζ"...

Απόδειξη το blog του ανθρώπου που έδινε τις αποκλειστικές ειδήσεις στο παλιό forum του Super 3. Αυτού που πρώτα "έδινε" την μεταγραφή ως διαχειριστής του forum και μετά τη μάθαινε ο εκάστοτε πρόεδρος - σκιάχτρο.

Το διαβάζουμε είναι αλήθεια... Περιμένουμε το "Μεσσία" έστω αν τον φέρει κάποιος "διάολος". Η αγάπη μας για τον Άρη είναι τόσο μεγάλη που τείνουμε να γίνουμε και εύπιστοι. Να πιστέψουμε κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τελικά το εμπόριο ελπίδας είναι πολύ χειρότερο κι από το εμπόριο ναρκωτικών...

Αλλά το θέμα είναι άλλο: Ο εκπρόσωπος της ΝΕΧΙΑ κατά τη διάρκεια του λόγου του, στη διαδικασία παράδοσης του πορίσματος, ανέφερε ότι οι μεταγραφές που έγιναν στον Άρη τα τελευταία 8 χρόνια ήταν 194. Προφανώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος μελέτησε το θέμα επί ένα χρόνο, δε ξέρει να μετρά καλά και άλλοι έσπευσαν να μας "ενημερώσουν". Να μας πείσουν ότι κάνανε λιγότερες μεταγραφές τα παιδιά της οκταετίας και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο χάλια προφανώς.


Το blog μας είπε ότι μέτρησε μόλις... 128. Το site (που έκανε κι αυτό το ίδιο "ρεπορτάζ") έπεσε κι αυτό στην περίοδο των... εκπτώσεων και αρχικά μέτρησε 129. Μετά από παρέμβαση κάποιων αναγνωστών αναθεώρησε την αρχική του εκτίμηση και πήγε στις 133+1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου