Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!


Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε. Κι ο Άρης είναι πρωταθλητής. Πρωταθλητής στις σφαγές από την ελληνική διαιτησία. 

Φέρτε πίσω τους κλεμμένους βαθμούς. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα σφυρίγματα. 

Αυτά είναι τα κοράκια που "έσφαξαν" φέτος τον Άρη. Αυτά που έπαιξαν με την "τρέλα" μας. Με σειρά εμφανίσεως... και με "μαέστρους" τα δύο αρχικοράκια Σαρρή και Καραμελίδη.

Γιώργος Κομίνης
1η αγωνιστική 
Απόλλων Σμύρνης-Άρης 2-1


Αρνήθηκε πέναλντι στον Άρη, στο 38` του αγώνα σε χέρι του Δεληζήση στην περιοχή, μετά από σουτ του Ανδρέα Τάτου.

Δημήτρης Θάνος
2η αγωνιστική
Άρης-Καλλονή 0-2


Στο 11ο λεπτό του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αναστασιάδης της Καλλονής πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και πέτυχε γκολ ανοίγοντας το σκορ, με τον Καζάκη όμως που επηρέαζε τη φάση να είναι σε θέση οφσάιντ και να κάνει και επιθετικό φάουλ στο Διούδη εντός μικρής περιοχής!

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
3η αγωνιστική
Ατρόμητος-Άρης 2-0


Στο 63` ο Τάτος ανατρέπεται από τον Ταυλαρίδη στην περιοχή, ο Ιωαννίδης -λανθασμένα- δεν δείχνει την άσπρη βούλα ενώ το σκορ είναι στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στέφανος Μαντάκης
5η αγωνιστική
Σκόντα Ξάνθη-Άρης 2-0


Στο 32` ο Γούτας ανατρέπει πεντακάθαρα τον Τάτο μέσα στην περιοχή, με τον Μαντάκη όμως να μην δίνει πέναλτι για τον Άρη. Το σκορ σε εκείνο το σημείο ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Δημήτρης Στυλιάρας
7η αγωνιστική
Πανιώνιος-Άρης 1-2


Η παρθενική νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα έρχεται με 10 παίχτες αφού ο περιβόητος Στυλιάρας (γνωστός από το περυσινό Ατρόμητος-Άρης και την άδικη αποβολή του Ντ. Αγκάνθο) απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Τσουμάνη. Στο 15' της αναμέτρησης και ενώ οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες χωρίς τέρματα ο Στυλιάρας αρνείται πέναλντι στον Άρη μετά από χέρι του Αραβίδη εντός περιοχής.

Μιχάλης Βοσκάκης
8η αγωνιστική
Βέροια-Άρης 0-1


Μία από τις πιο "σφαγιαστικές" διαιτησίες που έχει βιώσει ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και για την οποία θα μπορούσαμε να γράφουμε τρεις τόμους με φάσεις που αδικήθηκε ο Άρης. Οι φάσεις για τις οποίες ελέγχεται ο Κρητικός διαιτητής Βοσκάκης ήταν αμέτρητες. Ηδη στο 12' τρεις παίκτες του Αρη είχαν αντικρίσει την κίτρινη κάρτα (σ.σ. αντίπαλος ήταν η Βέροια κι όχι η Μπαρτσελόνα). Tελικά, ο Άρης ολοκληρώνει το παιχνίδι με 9 παίχτες ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο Βοσκάκης δίνει κόκκινη κάρτα και στο Ρούμπεν Πουλίδο. Αυτός όμως που διαμορφώνει το παιχνίδι με τις αποφάσεις του, είναι και ο δεύτερος βοηθός Βλάσης που σε δυο περιπτώσεις τετ-α-τετ του Ουντότζι σήκωσε την σημαία σημειώνοντας ανύπαρκτα οφσάιντ. Στο επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων, ο Άρης αγωνίζεται αποδεκατισμένος και ηττάται. Λεπτομέρεια: Το ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» το οποίο όλως τυχαίως, βρίσκεται στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων, στο οποίο έγιναν τα βαφτίσια του γιου του Βοσκάκη, ανήκει στον αντιπρόεδρο του Πλατανιά, Μανώλη Μαθιουδάκη, ο οποίος είναι από τους βασικούς συντελεστές της κρητικής ομάδας!

Ηλίας Σπάθας
10η αγωνιστική
Ο.Φ.Η.-Άρης 2-0


Άλλη μία σφαγιαστική διαιτησία με... "κρητική" γεύση. Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ροκ Έλσνερ, αποβλήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό θαρρείς και έβγαλε περίστροφο για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του. Στο 10' όταν ο Τάτος έβγαλε την σέντρα για τον Αγκάνθο, ο Τριποτσέρης του τραβάει την φανέλα. Ο Σπάθας έπρεπε να δείξει πέναλτι και αποβολή, αλλά ο βοηθός του υπέδειξε σε θέση οφσάιτ τον Tάτο χωρίς να υπάρχει παράβαση! Στο 15' έγινε μία ανάλογη φάση με αυτή του Έλσνερ. Ο Κάλαιτζιτς πήγε με τις τάπες στο καλάμι του Σταυρόπουλου, αλλά ο Σπάθας έδειξε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη! Κι αυτός ο διαιτητής -παρά την κατακραυγή της φίλαθλης κοινής γνώμης- βγήκε "λάδι". Ο Σπάθας ήταν παρών στην βάπτιση του Βοσκάκη στην Κρήτη.

Σταύρος Τριτσώνης
14η Αγωνιστική
Εργοτέλης-Άρης 3-3


Ο Τριτσώνης αρνήθηκε πέναλτι στον Αρη, σε πεντακάθαρο χέρι του Πελέ στο 22` μετά από εκτέλεση κόρνερ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0.

Ανδρέας Παππάς
15η αγωνιστική
Άρης-Ολυμπιακός 0-2


Άλλη μία "σφαγή" που πέρασε στα ψιλά λόγω της ανωτερότητας του Ολυμπιακού. Στο 17' ο Σάμαρης ανέτρεψε τον Τάτο, ενώ ο μέσος του Ολυμπιακού θα έπρεπε να δει και την κόκκινη, αφού ήταν ο τελευταίος παίκτης των "ερυθρόλευκων" αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Το σκορ ήταν στο 0-1. Ο Παππάς είχε δώσει το παρόν στην περιβόητη βάφτιση του Βοσκάκη στο ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» το οποίο, βρίσκεται στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων! 

Τάσος Σιδηρόπουλος
17η αγωνιστική
ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης 2-1


Ωραιοκαστρίτης αλλά δωδεκανήσιος αστυνομικός. Παοκτσής και κουμπάρος του έτερου "σφαγέα", του Βοσκάκη. Στους "Ζωσιμάδες" 'εδειξε πτυχές του... πλούσιου ταλέντου του. Στo 8' δεν υπέδειξε πεντακάθαρο πέναλντι υπέρ του Άρη σε χέρι ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Απέβαλε λανθασμένα στο 44' τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Άρη ως εκείνο το σημείο Ανδρέα Τάτο. Στο 50' υπέδειξε λανθασμένα πέναλντι υπέρ του ΠΑΣ σε μία στημένη φάση και ενώ δε φαίνεται να υπάρχει "χέρι" παίχτη του Άρη! Στo 63' ο Ντε Βινσέντι δεν δέχεται λανθασμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τέλος, το δεύτερο γκολ του ΠΑΣ προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ του Άρη!

Σιδηρόπουλος και Βοσκάκης βαφτίζουν στην περιοχή του Πλατανιά Χανίων και στο ξενοδοχείο του αντιπροέδρου της τοπικής ομάδας!
Αυτές είναι μόνο οι κραυγαλέες φάσεις, οι μεγάλες "σφαγές". Και οι δύο αρχηγοί του "συνδικάτου":


Oι χριστουγεννιάτικες και οι πρωτοχρονιάτικες ευχές γι αυτά τα "αγγελούδια" της κοινωνίας είναι δικές σας... Εμείς τους ευχόμαστε ό,τι μας έδωσαν να το πάρουν πίσω διπλάσιο τη νέα χρονιά. Πάντα με πνεύμα αγάπης...

7 σχόλια:

  1. σιχάματα όλοι τους. πισω στον Αρη οι βαθμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zestes pantofles na vriskoyn panta sto mpoyrdelo tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo pou prokyptei oti pappas kai spa8as htan sth vaftish??einai egkyro ayto?oi alloi dyo ok fainontai sth foto....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προκύπτει από ΟΛΑ τα δημοσιευματα http://www.rethnea.gr/article.aspx?id=6512

      Διαγραφή
  4. Μαζί με συγγενείς και καλούς-καλούς φίλους, έζησαν τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους (έχουν και δυο πανέμορφες κόρες την Εβελίνα και τη Μαρίλια) ο οποίος πήρε το όνομα «Γιώργος», ο Ρεθυμνιώτης διαιτητής Σούπερ Λιγκ, Μιχάλης Βοσκάκης και η σύζυγός του Βαλεντίνα Ιωάννου.


    Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο Ξενοδοχείο «Μινώα Παλάς» και νονός ήταν ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος από τη Ρόδο. Λίγο μετά, ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα.
    Εκεί βρέθηκε όλος ο καλός ο κόσμος όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γιάννης Κουνδουράκης, το μέλος της ρεθυμνιώτικης Ένωσης Νικόλαος Τσουπάκης, ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας Νίκος Στεφανάκης. Στο μυστήριο βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, ο πρόεδρος Διαιτητών και Ν. αρχιδιαιτητής Χανίων Παναγιώτης Γιαννακάκης αλλά και ο Αποστόλης Κουρκούνης (μέλος της επιτροπής διαιτησίας Χανίων).
    Αισθητή επίσης ήταν η παρουσία του Νίκου Μαχλά, του Ηλία Σπάθα με την σύζυγό του, του Ανδρέα Παπά -επίσης- με τη σύζυγό του, του Μάριου Λαμπρόπουλου και του διεθνούς διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη.

    Τέλος το «παρών» έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι των ομάδων από την Κρήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o dhmarxos marinakhs???malista....standar syggeneia 8a paizei edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αποστροφη,εμετος,σαπιλα.μετα κατηγορουνε τους "κακους" αναρχικους και αναρωτιουντε γιατι ο κοσμος στρεφετε στον αναρχισμο...θελουν οργανωμενα πεσιματα και οχι σουψου μουψου θα κ ιστοριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή