Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτη κίνηση ο Γουναρίδης


Τα μεταγραφικά ζητήματα σε σειρά μπαίνουν στον Αρη, με τον Στέφανο Γουναρίδη, να είναι αυτός που, όπως όλα δείχνουν, θα ανοίξει την αυλαία.


Πρόκειται για τον 23χρονο Θεσσαλονικιό, πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Κρήτης και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επειδή, ακριβώς, δεν εμπλέκεται άλλη ομάδα, τα πράγματα απλουστεύονται για τον Αρη, ο οποίος έχει να κάνει μόνο με τον ποδοσφαιριστή που είναι θετικός στην ένταξή του στους κιτρίνους. Πέρυσι είχε «γεμάτη» χρονιά στο Ηράκλειο, μετρώντας 21 συμμετοχές.

Σε ότι αφορά την υπόθεση Παπαστεριανού, οι άνθρωποι του Αρη περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του κατέθεσαν, διάρκειας 3,5 χρόνων. Εφόσον την αποδεχθεί κι λύσει το θέμα με την Κονκόρντια, τότε θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στο Ρύσιο. 

Η λίστα του Αρη, πάντως, είναι μακρά. Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης εξετάζει πάμπολλες περιπτώσεις για ενίσχυση, με παίκτες κάτω των 24 ετών. Βλάχος, Μπουγαϊδης, Βλαχοδήμος, βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στα ενδιαφέροντα του Παπαδόπουλου και αναμένονται οι σχετικές εξελίξεις.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου