Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Καμπανάκι" Παπαγεωργίου για τα 100 χρόνια!


Το 2014 ξημερώνει, ο Αρης γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, ωστόσο καμία εκδήλωση για να τιμηθεί αυτή η ξεχωριστή επέτειος δεν έχει προγραμματιστεί. Παρά το ότι προ εβδομάδων συστάθηκε μία επιτροπή, με επικεφαλής τον Μιχάλη Ζορπίδη, το παραμικρό βήμα δεν έχει γίνει, ώστε να δρομολογηθούν κάποιες δράσεις.


Γεμάτος αγωνία, ο Χάρης Παπαγεωργίου, μέλος αυτής της επιτροπής, μιλά στο novasports.gr, κρούοντας το καμπανάκι: «Δυστυχώς δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής τίποτα απολύτως. Ναι μεν συστάθηκε η επιτροπή, αλλά μείναμε στα λόγια, καθώς δεν έχουμε συνεδριάσει καμία φορά! Βέβαια, μεσολάβησε η αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ, όμως ο χρόνος κυλά, φτάνουμε στον Μάρτιο και δεν προχωράμε. Ο Αρης κινδυνεύει να μείνει χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας του και αυτό είναι λυπηρό», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Σε ότι αφορά στο μπάσκετ, το μουσείο της ομάδας θα προχωρήσει, όντας ένα θέμα που το χειρίζομαι προσωπικά, όμως από εκεί και μετά δεν μπορώ να εγγυηθώ για τίποτα», κατέληξε.

Στις 25 Μαρτίου ο Αρης Θεσσαλονίκης, συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του! Στον σχεδιασμό υπήρχε η διοργάνωση πάρα πολλών  εκδηλώσεων, παραγωγή επετειακών προϊόντων, παράλληλες δράσεις, φιλικά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν έχει γίνει και είναι αμφίβολο αν θα προλάβουν, τελικά, οι κίτρινοι να κάνουν κάτι, έστω το ελάχιστο, για να γιορτάσουν τα 100 τους χρόνια, όπως αρμόζει. Οι δηλώσεις του κ. Παπαγεωργίου αποτύπωσαν τη στενάχωρη πραγματικότητα.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου