Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«O Α.Σ. Άρης έχει το ίδιο αλλά όχι ανάλογο πρόβλημα με τον Γ.Σ. Ηρακλής»


Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, ο οποίος έκανε λόγο για τον «βρόγχο», όπως τον χαρακτήρισε, των πλαστών τιμολογίων στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα του τμήματος βόλεϊ των «κίτρινων». Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα»:


Για την υπόθεση του Ηρακλή με τα πλαστά τιμολόγια και αν διατρέχει τέτοιον κίνδυνο και ο Ερασιτέχνης Άρης: «Είναι ένα θέμα, που μας απασχολεί πολύ και σε μια συνάντηση που είχαμε χθες, όχι σαν Άρης, αλλά μέσω άλλων φορέων, στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, άρχισε να ενημερώνεται για τα τιμολόγια. Δεν μιλάμε για τα ίδια ποσά, όπως ο συμπολίτης, όμως, δεν παύει και ο Ερασιτέχνης Άρης να έχει πολλά εκατομμύρια τιμολογίων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, γεγονός που είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για τον Α.Σ. φορολογικά. Όταν είπα στη συνέντευξη τύπου, πριν από έναν μήνα, ότι ο Άρης είναι στην «εντατική», μου είπαν ότι ανακάλυψα την Αμερική. Όχι, δεν ανακάλυψα τότε την Αμερική, αλλά ας μου πει Αρειανός ήξερε πόσα οφείλει ο Α.Σ. μέχρι τις 2 Οκτώβρη, που αναλάβαμε εμείς διοίκησης;», για να προσθέσει:

«Από την προηγούμενη διοίκηση, ο Ερασιτέχνης Άρης είναι στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για πλαστά τιμολόγια πολλών εκατομμυρίων, που μπορεί να μην είναι τόσα πολλά όσα του Ηρακλή, όμως, δεν λύνονται και με απλές πράξεις. Αυτά, λοιπόν, τα τιμολόγια μπορούν να γίνουν βρόγχος και να πνίξουν τον Άρη. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι υπαρκτό και για τον Άρη».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Αντρέι Κράβαρικ: «Ο Αντρέι ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, ο οποίος, όμως, θεωρώ ότι έχει ακόμα απειρία σαν προπονητής. Πιστεύω, όμως, ότι με τη θέληση που έχει και τις γνώσεις, που είχε ως παίκτης, αλλά δουλεύοντας και διδασκόμενος από τα λάθη, θα γίνει και ένας σπουδαίος προπονητής. Χωρίσαμε σαν φίλοι, αφού, άλλωστε, και το διάστημα αυτό της συνεργασίας μας ήταν καλό».

Για το ποια είναι η επόμενη μέρα για το βόλεϊ του Άρη: «Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές, σύμφωνα με τις υποδείξεις, που θα μου κάνουν το προπονητικό τιμ και ο τεχνικός διευθυντής. Ο κύριος Φίνος, δηλαδή, που ανέλαβε την ομάδα και έχει αγωνιστεί για περισσότερο από μία δεκαετία στην ομάδα, και ο συνεργάτης του, ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Σε συνεργασία φυσικά πάντα και με τον κύριο Χαριτωνίδη, ο οποίος, πέραν από αντιπρόεδρος του Α.Σ. Άρης, είναι και τεχνικός διευθυντής, και έχει γνώσεις στο βόλεϊ όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα. Αυτοί θα μου πουν, λοιπόν, ποιους παίκτες θα πάρουμε».

Για τις συμφωνίες με χορηγούς στο ΤΑΠ Άρης: «Εμένα σαν πρόεδρος στο βόλεϊ και στον Ερασιτέχνη στόχος μου είναι να φέρω έσοδα και χρήματα. Αν δεν έχω χορηγούς, τότε θα χρεώσω το τμήμα και τον Α.Σ. και συνεπώς δεν θα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το ‘αύριο’ και στο ‘μεθαύριο’. Προς αυτήν την κατεύθυνση, λοιπόν, θ΄ ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες χορηγίες για το ΤΑΠ και τότε θα δούμε ποια ομάδα της Α1 θα έχει αυτούς τους χορηγούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου