Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Αυτοί που εμπλέκονται στο θέμα επενδυτών, έχουν πει διάφορα παραμύθια»


Ο πρώην πρόεδρος του Αρη Νικήτας Ματθαίου σημείωσε ότι ευελπιστεί στην έλευση επενδυτή, έχοντας όμως αμφιβολίες για το κατά πόσο υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον. Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:


Για τον επενδυτή: «Δεν ξέρω αν έρχεται. Ελπίζω ότι για να γίνεται τόσος ντόρος, κάτι πρέπει να γίνεται. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως έρχεται. Ο Άρης χρειάζεται πάση θυσία επενδυτή και να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο Άρης χρόνια ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα. Μετά την έφεση, βγήκαν κάποια άτομα από την ΚΜΑ και είπαν ότι ‘ναι μεν γνωρίζαμε αλλά. Εγώ θα πω πως αν όντως υπάρχει άνθρωπος που θα βάλει χρήματα και θα καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καλώς να έρθει. Αλλά επειδή τόσα χρόνια ακούσαμε πολλά και δεν είδαμε τίποτα, δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι. Όλα αυτά μπορεί να γίνονται με αφορμή και την αρνητική απάντηση του δικαστηρίου για το άρθρο 99. Για να κρατήσουν τον κόσμο ζεστό. Αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο θέμα επενδυτών, έχουν πει διάφορα παραμύθια».

Συνεχίζοντας είπε: «Στην Αθήνα κατέβηκαν άτομα από Θεσσαλονίκη για να κάνουν επαφές όσον αφορά τους επενδυτές. Φοβάμαι μην είναι όλο αυτό μια προπαγάνδα, ώστε να κρατηθεί ο κόσμος ζεστός. Ο Άρης είναι δύσκολα βαθμολογικά και φοβάμαι μήπως αυτοί οι άνθρωποι καθαρίσουν την ομάδα. Γιατί να την καθαρίσουν; Γιατί αν πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική, το μαγαζί θα το πάρουν τζάμπα. Δεν θέλω να είμαι μάντης αρνητικών εξελίξεων, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος. Μακάρι να έρθει άνθρωπος και να καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μπαίνουμε μετά σε αγωνιστικές νέες διαδικασίες, σαφώς ευνοϊκότερες για το μέλλον του Άρη. Αγωνιώ μαζί με τον κόσμο, δεν έχω άλλες πληροφορίες, αλλά με προβληματίζει πως ασχολούνται άτομα που στο παρελθόν δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Είναι μια ομάδα ατόμων μαζί με κάποιους κυρίους που εμπλέκονται με το θέμα επενδυτή. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και επειδή διαβάζω τους δημοσιογράφους που λένε αν έρχεται επενδυτής με ιδιωτικό αεροπλάνο. Εγώ ήμουν ο πρώτος που έκανα αναφορά για ΑΦΜ άλλης ομάδας και δικαιώθηκα. Η ίδια κομπανία που οδήγησε σε αυτό το χάλι τον Άρη, αυτή είναι και τώρα. Κυριακή κοντή γιορτή. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αλλά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που έχει δεχθεί η ομάδα, μας κάνουν όλους καχύποπτους και μακάρι να έρθει κάποιος και να βάλει τα λεφτά του για να επενδύσει. Αυτό έχει σημασία. Είναι κρίμα να μπούμε πάλι σε μια διαδικασία επενδυτών και να μην είναι υπαρκτό το θέμα».

Για τον Ηλιάδη και το πόρισμα: «Ο Ηλιάδης είχε πει πως ο επενδυτής θα έρθει μετά το αίσιο τέλος του άρθρου 99, τώρα πάλι εμφανίζεται, αυτά τα ‘ναι μεν αλλά’, με προβληματίζουν. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Να λάμψει η αλήθεια και για τον επενδυτή, αλλά και για το πόρισμα που έχει καθυστερήσει πολύ. Εγώ ένα πράμα θα πω: αν το πόρισμα δεν καλύπτει κάποιους που βρέθηκαν τώρα ή και παλιά στον Άρη, να παρέμβει εισαγγελέας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου