Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Oι πιθανές ενδεκάδες Άρη και Παναθηναϊκού (pics)


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για την αρχική ενδεκάδα στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.



Ο Διούδης θα είναι τερματοφύλακας με τους Μαργαρίτη και Ψυχογιό να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας και τους Πουλίδο, Κύργια το κέντρο της γραμμής. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα στον άξονα θα αποτελείται από τους Νταμαρλή, Παπαδόπουλο, Τάτο με τον τελευταίο να βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον επιθετικό περιοχής τον Αγκάνθο. Στις πτέρυγες ο Ουντότζι θα ξεκινήσει αριστερά και ο Σταυρόπουλος δεξιά.


Για τον Παναθηναϊκό σίγουροι για την ενδεκάδα μοιάζουν να είναι ο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, οι Τριανταφυλλόπουλος και Νάνο στα δύο άκρα της άμυνας, οι Ρισβάνης και Σίλντενφελντ δίδυμο στο κέντρο των μετόπισθεν, στη μεσαία γραμμή οι Μέντες, Λαγός και Ζέκα και στην επίθεση ο Μπεργκ. Οι δύο θέσεις που απομένουν για να κλείσει η ενδεκάδα θα καθορίσουν και το σύστημα. Στην περίπτωση που προτιμηθεί ο Λουτσιάνο Φιγκερόα στην τετράδα των μέσων στο 4-4-2 θα βρίσκεται ένας εκ των Αμπεϊντ ή Ατζαγκούν, διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει ο Αμπεϊντ στον άξονα μαζί με τον Λαγό μπροστά από τον Μέντες και να ξεκινήσει στα άκρα της επίθεσης ο Ατζαγκούν μαζί με τον Ζέκα και στην κορυφή μόνος του ο Μπεργκ σε 4-3-3. Η πρώτη λύση μοιάζει πιθανότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου