Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Aναζητούν τις αιτίες


Τις αιτίες της άσχημης πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν να βρουν σήμερα στον Αρη. Η αρχή θα γίνει με τη συνάντηση του προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη, με τον προπονητή, Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Οι δύο άντρες, εκμεταλλευόμενοι τη δεύτερη ημέρα του ρεπό που υπάρχει στο αγωνιστικό τμήμα, θα έχουν την ευκαιρία, με άνεση χρόνου, να βάλουν κάτω τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, να συζητήσουν εφ΄ όλης της ύλης και να καταλήξουν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Παράλληλα, συνεδριάζει και η Κοινωνία Μελών, εκτάκτως, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο στην εκτόνωση της αγωνιστικής κρίσης.

Στόχος, η όσο το δυνατόν πιο άμεση «αφύπνιση» της ομάδας, διότι τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα, οι υπόλοιποι ανταγωνιστές να απομακρύνονται και η απόδοση των κιτρίνων να παραμένει στάσιμη.

Ο Μιλίνκοβιτς, είναι σκεπτικός και προβληματισμένος. Αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και αυτό που λέει στο κοντινό του περιβάλλον είναι πως θα κάνει τα πάντα ώστε να αντιστραφεί η εικόνα. Εχει επίγνωση των δυσκολιών, του περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ που έχει στα χέρια του, όμως είναι αποφασισμένος να παλέψει. Αλλωστε, όπως τόνισε και μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, φεύγοντας από τη Σερβία, ήξερε που ερχόταν.. 

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου