Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Boσκάκη κάνε "χαρακίρι" αν φοράς παντελόνια (pics)


Η χθεσινή διαιτησία του διαιτητή (;) Βοσκάκη αγανάκτησε όχι μόνο τους φιλάθλους του Άρη ο οποίος ήταν το θύμα (για πολλοστή φορά) αλλά και όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη. 

Οι φίλοι του Άρη ίσως λόγω του νικηφόρου αποτελέσματος δεν αναφερθήκαμε σε φάσεις καθοριστικές για το παιχνίδι (που θα μπορούσαν να στοιχίσουν) αλλά κυρίως στις 3 άδικες κόκκινες κάρτες και τις 9 (συνολικά) κίτρινες κάρτες κατά της ομάδας μας που θα "κυνηγούν" τον Άρη και στους επόμενους αγώνες: Τις κόκκινες κάρτες, του Οικονομόπουλου (που ήταν πεντακάθαρο πέναλντι υπέρ του Άρη), του Αγκάνθο (που η πρώτη κίτρινη δεν υφίσταται ούτε σαν αστείο) και του Πουλίδο (που έδωσε το χέρι του στο διαιτητή και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη)!

Ο Βοσκάκης ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα προκλητικός. Υπέδειξε 24 φάουλ κατά του Άρη (τα περισσότερα ανύπαρκτα) δίνοντας την ευκαιρία στο "σούπερ-μάρκετ" να απειλήσει με στημένες φάσεις. Εναντίον της Βέροιας του υπέργηρου προέδρου της ΚΕΔ, Καραμελίδη, υπέδειξε μόλις 11! Χάρισε 2 φορές τη δεύτερη κίτρινη στο Γεωργιάδη της Βέροιας αλλα το σημαντικότερο ήταν ότι δεν υπέδειξε 2 πέναλντι και "έκοψε" με την αγαστή συνεργασία του βοηθού του δύο επιθέσεις του Άρη ως οφσάιντ!

Οι φωτογραφίες από τις 4 ενδεικτικές φάσεις επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές:

1ο λεπτό: Ο Τάτος "βγάζει" μόνο του τον Ουντότζι σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Βέροιας και υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός Βλάσης είναι σε άριστη θέση. Οπότε ή τυφλός είναι ή ανίκανος ή εγκάθετος.


35ο λεπτό: Η ίδια φάση επαναλαμβάνεται. Ο Τάτος "βγάζει" μόνο του τον Ουντότζι σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Βέροιας και υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός Βλάσης είναι και πάλι σε άριστη θέση. Οπότε ή τυφλός είναι ή ανίκανος ή εγκάθετος.


40ο λεπτό: Ο Πουλίδο σε εκτέλεση κόρνερ ανατρέπεται από τον Όστοϊτς εντός περιοχής. Ο διαιτητής-σφαγέας Βοσκάκης βρίσκεται δίπλα στη φάση και παρατηρεί και τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Βρετανός σπίκερ του αγώνα τον χαρακτηρίζει κακό διαιτητή και απορεί πως δε δόθηκε αυτό το πεντακάθαρο πέναλντι.


93ο λεπτό: Ο Οικονομόπουλος ανατρέπεται εντός περιοχής από τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σισσοκό. Αντί για το πέναλντι ο Οικονομόπουλος δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται.


Στα υπόλοιπα 3 λεπτά των καθυστερήσεων ο διαιτητής απέβαλλε τον Αγκάνθο (που λανθασμένα δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα) ενώ μετά τη λήξη του τον Πουλίδο που πήγε να το δώσει το χέρι!


Aν σ' αφήσουν να σφυρίξεις ξανά Βοσκάκη κάνε "χαρακίρι" και παραιτήσου από τους πίνακες της διαιτησίας ΧΘΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου