Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αλλαγή Έλσνερ με Παπαστεριανό;


Ο Άρης δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά επεξεργάζεται ένα σενάριο που μπορεί να επιφέρει την αντικατάσταση του Ροκ Έλσνερ με το Μανώλη Παπαστεριανό.

Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση πέρα από ελεύθερους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 24 ετών. Υπάρχει όμως μία παράμετρος που εξετάζεται από χθες από τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Αρης επιθυμεί να αντικαταστήσει τον Ροκ Έλσνερ με κάποιο Έλληνα παίκτη και πιο συγκεκριμένα τον Παπαστεριανό. Ο Δημήτρης Μούτας ήταν αυτός που δεν ήθελε στην ομάδα τους Παπαστεριανό - Παπαζαχαρία και μάλιστα μετά την επιστροφή της ομάδας από την Βουλγαρία είχε μία εντονότατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Για να συμβεί αυτό η Λίγκα αρχικά και η ΕΠΟ στη  συνέχεια πρέπει να εγκρίνουν την αντικατάσταση Η ΠΑΕ δεν αποκλείεται στην αυριανή συνεδρίαση της Λίγκας να καταθέσει σχετικό αίτημα.

Σημειώνεται ότι τέτοια περίπτωση αντικατάστασης παίκτη δεν έχει προβλεφθεί από τον κανονισμό και επιδέχεται νομικής και λεκτικής ερμηνείας δηλαδή αν το ψηφίσουν σε Λίγκα και ΕΠΟ μπορεί να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου