Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστόπουλος, Όγιος, Κούπερ οι υποψήφιοι


Η απόφαση λύσης της συνεργασίας με το δίδυμο Γιάννη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Μούτα θεωρείται ειλημμένη. Μάλιστα το πιθανότερο είναι ότι ως το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επισήμως από την ΠΑΕ Άρης αφού τους χρεώνεται η τραγική παρουσία της ομάδας.

Τρεις φαίνεται πως είναι οι υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Εντός των συνόρων μοναδική αξιόλογη άμεσα διαθέσιμη επιλογή θεωρείται ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο "μουστάκιας" έχει εργαστεί και στο παρελθόν στην ομάδα πετυχαίνοντας την άνοδο της από τη Β' στην Α' Εθνική. Είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έχει σημειώσει επιτυχίες ως προπονητής. Το σενάριο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Αναστόπουλο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Η άλλη επιλογή είναι του Γκιγέρμο Ογιος ο οποίoς είχε διαδεχθεί τον Αναστόπουλο τη σαιζόν 2006-07. Ο Ογιος είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος αφού εκτός του Άρη έχει εργαστεί στον Ατρόμητο, στα Γιάννενα και στον Πανσερραϊκό.

Μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η περίπτωση του Έκτορ Κούπερ. Ο Κούπερ έχει τη συνολική αποδοχή των φίλων της ομάδας και μία τεράστια ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ο προπονητής που μπορεί να εμπνεύσει σεβασμό στους ποδοσφαιριστές. Ανασταλτικοί παράγοντες είναι το υψηλό του κασέ (κυμαίνεται στις 300.000 ευρώ) αλλά και ο περιορισμός που έχει ο Άρης στις μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου