Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Περνάει αλώβητος από το "Κλεάνθης Βικελίδης"


Ο Αρης φιλοξενεί το Λεβαδειακό στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής (16:00, Novasports2 & Novasports2 HD), με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη, καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Οι "κίτρινοι" με γνώμονα την παράδοση είναι το φαβορί για τη νίκη, αφού στην έδρα τους σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν 11 νίκες. Η μοναδική ισοπαλία ήταν το 1991 (1-1) με τον τωρινό τεχνικό του Λεβαδειακού, να ισοφαρίζει για τους Βοιωτούς στο 37' με σουτ, ενώ ο Τάκης λεμονής είχε σκοράρει και στη μοναδική νίκη του Λεβαδειακού (0-1) στο "Κλέάνθης Βικελίδης" (3/12/1989).

Γενικά ο Λεμονής έχει καλή παράδοση κόντρα στον Αρη, αφού έξι φορές που κάθισε στον πάγκο φιλοξενούμενης ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έφυγε χωρίς να έχει γευτεί την πίκρα της ήττας. Με τον Ολυμπιακό είχε μία νίκη (5-1) και δύο ισοπαλίες (1-1, 2-2). Με την Καλλιθέα μία νίκη (1-0) και μία ισοπαλία (2-2), ενώ με τον Πανιώνιο μία νίκη (2-0).

Η μεγαλύτερη νίκη του Αρη ήταν την περσινή σεζόν, όταν και επικράτησε το Λεβαδειακού με 4-0. Από τους τρεις παίκτες που είχαν σκοράρει σε εκείνο το παιχνίδι (Νούνο Κοέλιο, Γιαννιώτας) μόνο ο Τάτος βρίσκεται στο ρόστερ του Αρη.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου