Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Σούλης: «Μπορώ να πάω τον Αρη στην 8άδα»!


Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον «αέρα» του Sentra 103,3 για τον Αρη, το περσινό πέρασμά του από τον πάγκο των «κίτρινων», το ενδεχόμενο να επιστρέψει, αλλά και για τις επιλογές της διοίκησης σε θέματα τεχνικών και ποδοσφαιριστών.

Τόνισε δε ότι υπό προϋποθέσεις θα επέστρεφε και θεωρεί ότι μπορεί να βάλει την ομάδα μέσα στην πρώτη οκτάδα! Αναλυτικά η συνέντευξη του Παπαδόπουλου στον Sentra 103,3:

Για το πρώτο δείγμα γραφής των ομάδων: «Είναι μικρό το δείγμα αλλά παίζει σημαντικό ρόλο η αρχή του πρωταθλήματος για τη συνέχεια. Βλέπουμε ομάδες όπως η Καλλονή κι ο Εργοτέλης που τους είχαν ξεγραμμένους και μάζεψαν βαθμούς και έχουν πολύ καλά σύνολα. Υπάρχουν και οι σταθερές αξίες, ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, η δυάδα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ δεν σπάει… Τα Γιάννενα πιο κάτω και Ξάνθη θα διεκδικήσουν τα πλέι οφ. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Με έκπληξη βλέπω τον Αρη, πίστευα ότι η ομάδα που είχε καλό τέλος, ότι θα ξεκινούσε καλά. Ωστόσο, είναι αρχή ακόμα».

Για το τι έχει φταίξει: «Θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα πράγματα. Αλλά δεν θέλω να συζητάω για ομάδα που δεν είμαι. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να κάνουν καλύτερο σχεδιασμό. Παπαστεργιανός, Παπαζαχαρίας, Κοέλιο έπρεπε να ανανεωθούν. Δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κινήσεις στις μεταγραφές. Είτε ο Γιαννιώτας που έφυγε με μεταγραφή είτε τα παιδιά που είπα να ανανέωναν. Ωστόσο, έχει καλό υλικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα κινδυνέψει».

Για τον προγραμματισμό του Αρη: «Και πέρυσι που ήρθα, ακούγονταν πολλά για τους παίκτες, όμως είδαμε ότι τα παιδιά είχαν και τη δυνατότητα και την ποιότητα να κρατήσουν την ομάδα. Πιστεύω ότι αν βρεθεί ένας σωστός προπονητής μπορεί να τους αλλάξει προς το καλύτερο. Όλα στο ποδόσφαιρο είναι θέμα δουλειάς. Αν δεν ξέρεις να δουλέψεις καλά, μεθοδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχεις καμιά τύχη».

Για την αγάπη του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό. Άλλοι θέλουν αγάπη και στήριξη από τη διοίκηση. Εγώ κοιτάζω να κάνω ό,τι γίνεται καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι με τη δουλειά μου κέρδισα τον σεβασμό. Κι εγώ σέβομαι τον κόσμο και τον εκτιμώ και είναι πολύ σημαντικό για μένα που ξέρω ότι ο κόσμος με έχει ψηλά κι εγώ το ίδιο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για το ότι δεν ανανέωσε τη συνεργασία του: «Ηταν απόφαση του κ. Ηλιάδη. Είναι σεβαστή. Θα μπορούσα να είχα υπογράψει συμβόλαιο και να δέσμευα τον Αρη. Αλλά δεν το έκανα τότε με τη διοίκηση του Σκόρδα για να κατοχυρωθώ. Αλλά δεν ήθελα. Αν η διοίκηση δεν σε πιστεύει δεν έχεις τύχη. Ο κ. Ηλιάδης πήρε τους κ.κ. Χατζηνικολάου, Μούτα να φτιάξουν την ομάδα. Δεν είναι σωστό που τους έδιωξε, αλλά έκανε λάθος επιλογή όπως φάνηκε και είναι προς τιμή του που θέλει να διορθώσει το λάθος του».

Για το αν θέλει να επιστρέψει: «Αν σε πιστέψουν και σου δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις μπορείς να ανεβάσεις την ομάδα ψηλά. Ετσι θα δούλευα. Μπορούμε να πάμε την ομάδα στις 8 πρώτες θέσεις. Αυτό τους είχα πει το καλοκαίρι, γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί τις μεταγραφές. Νομίζω ακόμα και τώρα έχει τις δυνατότητες να είναι στην πρώτη 8άδα. Εχει πολύ καλούς παίκτες νεαρούς και με τους έμπειρους, αλλά και τον Διούδη που πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα, μπορεί με μια ενίσχυση τον Γενάρη να το καταφέρει. Δεν νομίζω ότι έχει πολύ καλύτερες ομάδες από τον Αρη».

πηγή: www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου