Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

To πάοκ θα αποκλείσει και τη Σάλκε!


Άλλη μία παλικαρίσια πρόκριση πανηγυρίζει το πάοκ (χωρίς τελείες) από σήμερα.  Η ομάδα του παοκ ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με αντίπαλο τη Μέταλιστ και αν και δέχτηκε 3 γκολ και πέτυχε ένα (εντός του αγωνιστικού χώρου) πήρε την πρόκριση στα play off του Champions League όπως ανακοινώθηκε και επισήμως σήμερα, καθώς ο διαιτητής στο δεύτερο παιχνίδι κράτησε καθυστερήσεις... 8 ημέρες.


Το πάοκ ήταν συνολικά καλύτερο στις δύο αναμετρήσεις όπως άλλωστε έγραψε και ο εγκυρότατος αθλητικός τύπος της πόλης. Αν και ο παίχτης της Μέταλιστ, Ντέβιτς, βρέθηκε σε μεγάλη φόρμα στο πρώτο παιχνίδι, το πάοκ κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. O Nέσιντ ισοφάρισε σε 1-1 στον επαναληπτικό στην Ουκρανία, και έμεναν άλλα 8 λεπτά συν οι όποιες καθυστερήσεις για την ανατροπή των δεδομενών. Τελικά μίλησε η κλάση του Μισέλ Πλατινί και του Κύπριου Μάριου Λευκαρίτη που σκόραραν την τελευταία ημέρα των καθυστερήσεων και διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 που έδωσε την περήφανη πρόκριση στο πάοκ, που σημειωτέον είναι από τις πιο καθαρές ομάδες στην Ευρώπη και ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα για ψιθύρους εναντίον του!


O Xoύμπ Στέφενς καταστρώνει ήδη τα πλάνα του με το τμήμα scouting του πάοκ για την προσεχή αντίπαλο τους. Η Σάλκε φαίνεται πως έχει πολλές και χτυπητές αδυναμίες τις οποίες ήδη έχει εντοπίσει ο Ολλανδός τεχνικός. Η γερμανική ομάδα είχε ιδιαίτερες σχέσεις με το ναζιστικό κόμμα κατά το μεσοπόλεμο αλλά και κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Στα χέρια του τεχνικού επιτελείου του παοκ έχουν περιέλθει στοιχεία ότι πριν από 70 χρόνια η ομάδα της Σάλκε χαιρετούσε ναζιστικά και ήδη γι αυτό το σκοπό ετοιμάζεται η ένσταση αντικανονικής συμμετοχής την οποία βλέπει με καλό μάτι ο Μισέλ Πλατινί!

Αλλά οι επιτελείς του πάοκ δεν έχουν μείνει εκεί. Συγκεκριμένα υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι το αγαπημένο ποτό του Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ, προέδρου της Γερμανικής ομάδας, είναι η βότκα με "στημένο" λεμόνι κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων που θα σημάνει και την απευθείας πρόκριση του παοκ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

1 σχόλιο: