Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Διούδης: "Θα κάνουμε καινούριο ξεκίνημα!"

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης τόσο για την κυριακάτικη πρεμιέρα με τον Απόλλωνα όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας μας τη νέα χρονιά αναφερόμενος στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στο γήπεδο της Ριζούπολης παρουσιάστηκε αισιόδοξος, ωστόσο από την άλλη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις… παγίδες που -συνήθως- κρύβουν τα ματς της πρεμιέρας.


«Κάθε αρχή και δύσκολη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη.

Στην περίοδο της προετοιμασίας δουλέψαμε σκληρά, είμαστε έτοιμοι και αυτό θα πρέπει να το δείξουμε από το ματς της 1ης αγωνιστικής.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς όλα θα πάνε καλά και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Ο ΑΡΗΣ φέτος κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα και θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί.

Όλοι εμείς οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουμε αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες από πέρυσι και σίγουρα αυτό θα μας βοηθήσει στη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου