Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Χριστόπουλος και Αναστόπουλος για τον πάγκο του Άρη;


Η καρέκλα του Γιάννη Χατζηνικολάου "τρίζει" όλο και πιο έντονα μετά και την χθεσινή ήττα από τη νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία, ΑΕΛ Καλλονής, στο "Κλεάνθης Βικελίδης".


Η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού μεγαλώνει μετά από τις δύο πρώτες κακές εμφανίσεις και ήττες της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βέβαια, Δημήτρης Ηλιάδης, είναι αποφασισμένος να κλείσει τα αυτιά του στη γκρίνια του κόσμου που φαίνεται να επιθυμεί την άμεση απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας, και να του δώσει άλλη μία ευκαιρία στον αγώνα που ακολουθεί, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Σίγουρα δύσκολη αποστολή για τον Χατζηνικολάου που πλέον τον βαραίνει και η έντονη πίεση και κριτική που του ασκείται. Μάλιστα, έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του για τη θέση του προπονητή στον Άρη.


Στο ενδεχόμενο φυγής του Χατζηνικολάου λοιπόν, στον πάγκο τον "κιτρίνων" θα καθίσει, σύμφωνα με το sportdog.gr, ένας εκ των Χριστόπουλου και Αναστόπολου. Ο πρώτος νέος, έχοντας κάνει την έκπληξη με την απρόσμενα εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα πέρσι, στην πρώτη του σεζόν στους πάγκους. Ο δεύτερος, γνωστός και αρκετά έμπειρος με αρκετές συμπάθειες στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, αυτός που θεωρείται δεδομένο πως "τελειώνει" από τον Άρη, είναι ο τεχνικός διευθυντής, Δημήτρης Μούτας, που του χρεώνονται οι κακές μεταγραφικές επιλογές και όχι μόνο, καθώς έχει δημιουργήσει και άλλου είδους προβλήματα στην ομάδα με δηλώσεις που κατά καιρούς έχει κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου