Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Θέλουν να ξενερώσουν τον Αγκάνθο;


Ένα περιστατικό που συνέβη στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή πέρασε στα ...ψιλά, μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Η σύντροφος του Νταβίντ Αγκάνθο, Ντεμπόρα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ήρθε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Κάθισε σε μια από τις θέσεις , που βρίσκεται κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου, ενώ μαζί της ήταν μια φίλη της (αν δεν κάνω λάθος) και ο πρώην μεταφραστής του ΑΡΗ, Αντώνης Σαριόγλου, μαζί με τον μικρό γιο του. 


Ενώ ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ τους επέτρεψε να καθίσουν -και πολύ καλά έκανε- στις συγκεκριμένες θέσεις (όπου μην μας πει κανείς ότι κάθονται μόνο δημοσιογράφοι) , κάποιος από τη διοίκηση έδωσε εντολή να σηκωθούν από εκεί και να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις, από αριστερά, στη θύρα 7. Για όποιον πει ότι αυτό είναι ασήμαντο γεγονός, εγώ θεωρώ ότι είναι σαφές σημάδι προσπάθειας να ξενερώσουν τον Ισπανό. Ίσως να τον αναγκάσουν να φύγει.

Δεν ξέρω αν δεν τον θέλει ο Μούτας, ή ο Χατζηνικολάου ή κάποιος από τη διοίκηση. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε φόβος για την αντίδραση του κόσμου, δεν θα του είχαν ανανεώσει το συμβόλαιο. Όπως πιστεύω ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει , πρόκειται για τον πιο ποιοτικό παίκτη του ΑΡΗ. Αυτόν λοιπόν, θέλουν να τον ξενερώσουν.

Αν με την εικόνα που έχει ο ΑΡΗΣ τις πρώτες δυο αγωνιστικές, κάποιοι πιστεύουν ότι έχει την πολυτέλεια να μην παίζει ο Ισπανός, τότε δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ίσως- και αυτό αποτελεί προσωπική εκτίμηση- αυτός είναι και ένας από τους λόγους που διέκοψαν την συνεργασία με τον Αντώνη Σαριόγλου, ο οποίος και προσωπικός φίλος είναι με τον Αγκάνθο και ο άνθρωπος που περνάει τον περισσότερο του χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία του οποίου στον ΑΡΗ , στο αγωνιστικό τμήμα και στις προπονήσεις, είναι πολύ πιο απαραίτητη από το “δεν μας χρειάζεται πια”, που πήγαν κάποιοι να περάσουν έντεχνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου