Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Προβληματισμός και αγωνία


Η ήττα και πολύ περισσότερο η εμφάνιση στην Ριζούπολη, αναγκάζει τον Γιάννη Χατζηνικολάου να προβεί σε αλλαγές ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τα σοβαρά αμυντικά λάθη, η δυσλειτουργία του κέντρου, και οι πολλές λάθος πάσες είναι οι τομείς που επιδέχονται σοβαρών βελτιώσεων και θα απασχολήσουν σοβαρά τον προπονητή του Άρη.


Ταυτόχρονα φαίνεται ότι ο Χατζηνικολάου σκέφτεται αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από συγκεκριμένες του επιλογές (Ίμπε, Τριανταφυλλάκο), ενώ αντίθετα έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από κάποιες άλλες (Αγγελούδη, Σταυρόπουλο). 

Την ίδια στιγμή ο προπονητής του Άρη «πονοκεφαλιάζει» και για την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς. Η πρώτη διάγνωση του κ. Πανταζή, κάνει λόγο για διάστρεμμα της ποδοκνημικής. Στον παίκτη τοποθετήθηκε άμεσα πάγος με το που κάθισε στον πάγκο, ενώ αποχώρησε υποβασταζόμενος χθες από το γήπεδο. Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα για τον Μιχάλη Μανιά, καθώς θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Από τις σημερινές εξετάσεις θα διαφανεί αν έχει πιθανότητες συμμετοχής στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, στο Κλεάνθης Βικελίδης, κόντρα στην Καλλονή, την ερχόμενη Κυριακή. Ο Μανιάς είναι εξαιρετικά αμφίβολος την δεδομένη στιγμή και η μαγνητική θα δείξει το αν έχει βάσιμες πιθανότητες να προλάβει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της επερχόμενης Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου