Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Το τελευταίο φιλικό του Άρη!

Την τελευταία ευκαιρία για συμπεράσματα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έχει σήμερα Κυριακή (11/8) το απόγευμα ο Γιάννης Χατζηνικολάου.


Οι «κίτρινοι» θα μεταβούν στην Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Πανθρακικό σε φιλική αναμέτρηση, η οποία έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19:00 και το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα σεζόν.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Έλσνερ, Ιμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καράδαης, Καρασαλίδης, Κύργιας Λεμονής, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Τσουκάνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Διούδης και Κώστας Κοτσαρίδης, οι οποίοι βρίσκονται με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, καθώς και οι Νταβίντ Αγκάνθο (εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο), Μιχάλης Γιαννίτσης (ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του).

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με τους ποδοσφαιριστές που θα στηριχθεί στο αρχικό σχήμα στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και σύμφωνα με αυτά που έχει δείξει, ο Μπουζάνης θα είναι στον «άσο», με τον Ηρακλή στα δεξιά, τον Τσουμάνη στα αριστερά και τους Πουλίδο και Κύργια στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή, οι Παπαδόπουλος και Έλσνερ θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Ουντόζι στα δεξιά, τον Σουνά στα αριστερά και στον άξονα τον Τάτο, ο οποίος θα παίξει πίσω από τον Μανιά που θα είναι στην επίθεση.

O αγώνας δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου